TRUCKS

Realizați economii de combustibil de până la 5% și mențineți acest nivel.

Consiliere combustibil

Cu serviciul Consiliere combustibil, un consilier personal vă va ajuta să reduceți consumul de combustibil cu până la 5%. Consilierea permanentă și recomandările profesionale asigură economii viabile în fiecare an.

Lăsați tot greul pe seama noastră

Consilierul personal preia de la dumneavoastră tot ce este mai greu de făcut. Analizează tehnicile de condus și indică domeniile în care metoda de a conduce poate fi îmbunătățită, generând economii viabile. Recomandările sunt trimise periodic prin e-mail și pot fi utilizate pentru a lua decizii operaționale mai eficiente în timp real.

Cât puteți economisi?

Pentru un autocamion ce parcurge 140.000 km anual, se pot reduce costurile privind combustibilul cu 2.500 € cu ajutorul serviciului Consiliere combustibil. Cu o taxă lunară de 20 € per autocamion, veți constata că v-ați folosit banii în mod înțelept.

Asistență suplimentară

Serviciul Consiliere combustibil permite accesul la Caseta cu instrumente, o resursă web bine gândită, prin care puteți realiza economii viabile. Caseta cu instrumente include ghiduri de motivare a șoferilor, recomandări privind atingerea obiectivelor și instrumente pentru trimiterea rezultatelor către alții. De asemenea, aveți acces la cercetările privind cele mai recente tehnici de economisire a combustibilului.

Pregătit să economisiți?

Dacă aveți Dynafleet în autocamion, nu vă mai lipsește nimic. Dacă nu, putem să vă instalăm aplicația. Contactați dealerul Volvo Trucks pentru a demara procesul.