TRUCKS

România

×
Centrul Volvo Connect

Bun venit

Volvo Connect 

Simplificarea operațiunilor dumneavoastră zilnice

Indiferent dacă sunteți șoferul propriului autocamion sau dacă administrați o flotă de autocamioane, puteți corela acum aspectele esențiale ale activității în moduri de negândit altădată. Într-un singur loc. Printr-o singură conectare, o singură vizualizare. Volvo Connect este noua interfață pentru serviciile dumneavoastră digitale. Gândiți-vă la ea ca la reședința dumneavoastră digitală pentru operațiuni de transport mai rentabile.

Rularea Volvo Connect de pe laptop

Tot ceea ce contează – într-o singură vizualizare

Autocamioanele, activitățile, informațiile dumneavoastră – toate într-o singură interfață digitală. Prin corelarea elementelor activității dumneavoastră, Volvo Connect vă economisește timp, preîntâmpină problemele și vă oferă o înțelegere mai clară asupra lucrurilor care contează. Vă ajută să vă pregătiți, să planificați și să vă îmbunătățiți continuu. În acest fel, puteți duce la un nou nivel disponibilitatea, eficiența și productivitatea.

Assets image Volvo Connect

Aveți grijă de colecția dumneavoastră

Puteți dobândi astfel controlul și siguranța de a ști că autocamioanele dumneavoastră sunt în stare optimă și disponibile pentru activitate.

Activities image Volvo Connect

Perfecționați-vă acțiunile

Obțineți informațiile care vă susțin și vă ajută să vă mențineți operațiunile optimizate.

Insights image Volvo Connect

Aflați mai multe. Acționați mai bine

Vedeți în detaliu imaginea de ansamblu pentru operațiuni mai sigure, mai bine coordonate și mai productive.

Vă susținem întreaga operațiune

Aveți acces la un întreg univers de servicii și funcții cu ajutorul instrumentelor noastre digitale ultramoderne. Iată ce avem disponibil în prezent. Și acesta este doar începutul.

Layers Volvo Connect

Proiectat pentru a simplifica

Centrul Volvo Connect este simplu și intuitiv, ceea ce îl face ușor de navigat. Puteți obține o prezentare generală a informațiilor și serviciilor celor mai importante pentru dumneavoastră de îndată ce vă conectați. Puteți accesa și utiliza cu ușurință Volvo Connect de pe o suită întreagă de dispozitive inteligente și pe ecrane de diferite dimensiuni.

 

Niveluri de funcționalitate

Adăugarea de date și funcții pe niveluri ușurează procesul de luare a deciziilor și îmbunătățește eficiența.

Marketplace Volvo Connect

Marketplace pentru dumneavoastră

Ușor de accesat din tabloul de bord Volvo Connect, Marketplace listează servicii digitale atât de la Volvo Trucks, cât și de la partenerii selecționați. În timp, veți putea comanda și activa servicii dintr-o suită tot mai complexă – chiar aici.

 

Portalul dezvoltatorului

Portalul dezvoltatorului garantează faptul că Volvo Connect va continua să se perfecționeze pe viitor. Vom recepționa și activa servicii inovatoare dezvoltate de partenerii specialiști selectați, dar și de alte entități.

Devices Volvo Connect

Simplu de inițiat

Volvo Connect este disponibil în mod gratuit. Însă modul în care îl personalizați și îl utilizați face diferența. Vă puteți abona la serviciile dorite și care adaugă valoare operațiunilor dumneavoastră. Contactați-vă dealerul local Volvo pentru informații suplimentare.

 

Soluție destinată și flotelor mixte

Volvo Connect face posibilă și integrarea datelor provenind de la sisteme externe și utilizarea datelor de la vehicule – indiferent de marcă.

Man beside truck Volvo Connect

Care se dezvoltă împreună cu dumneavoastră

Dezvoltați-vă activitatea cu o interfață dinamică, ce evoluează împreună cu dumneavoastră. Volvo Connect vă oferă astăzi servicii importante care vă ajută să vă derulați mai eficient activitatea în sensul dezvoltării acesteia. Iar acesta este doar începutul. Vă puteți aștepta la noi servicii digitale, care vor contribui la impulsionarea activității dumneavoastră.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Cea mai bună cale de a înțelege cum funcționează Volvo Connect este să puneți personal la încercare aplicația. Pentru informații suplimentare, contactați-vă dealerul.