TRUCKS

Bun venit

Volvo Connect 

Simplificarea operațiunilor dumneavoastră zilnice
 

Indiferent dacă conduceți propriul autocamion sau dacă administrați o flotă de autocamioane, puteți conecta acum aspectele esențiale ale activității într-un mod cu totul nou. Toate, într-un singur loc, printr-o singură autentificare și cu o singură vizualizare. Volvo Connect este interfața pentru serviciile dumneavoastră digitale. Gândiți-vă la ea ca la reședința dumneavoastră digitală pentru operațiuni de transport mai rentabile.

Disponibilitatea dumneavoastră

Puteți dobândi astfel controlul și siguranța de a ști că autocamioanele dumneavoastră sunt în stare optimă și disponibile pentru activitate. Volvo Connect vă oferă acces la o serie de servicii care vă sporesc disponibilitatea. De exemplu: Puteți vedea o prezentare generală a stării tuturor activelor dumneavoastră, inclusiv a avertismentelor și alertelor. Puteți vedea toate vizitele la service pe care le-ați planificat și rezervat. Puteți raporta cu ușurință problemele legate de active. Și multe altele.

Productivitatea dumneavoastră

Obțineți informațiile care vă susțin și vă ajută să vă mențineți operațiunile optimizate. Volvo Connect include servicii de management al flotei, cum ar fi Dynafleet Poziționare, care vă oferă o prezentare generală în timp real a poziției și stării fiecărui autocamion – facilitând urmărirea autocamioanelor și activelor legate de transport.

Performanța dumneavoastră

Vedeți în detaliu imaginea de ansamblu pentru operațiuni mai sigure, mai bine coordonate și mai productive. Volvo Connect vă oferă acces la servicii care vă îmbunătățesc performanța, cum ar fi Dynafleet Combustibil și mediu, ceea ce facilitează urmărirea consumului de combustibil în timp – și instruiește șoferii cum să-și îmbunătățească abilitățile de economisire a combustibilului.

Tot ceea ce contează – într-o singură vizualizare
 

Autocamioanele, activitățile, informațiile dumneavoastră – toate într-o singură interfață digitală. Prin corelarea elementelor activității dumneavoastră, Volvo Connect vă economisește timp, preîntâmpină problemele și vă oferă o înțelegere mai clară asupra lucrurilor care contează. Vă ajută să vă pregătiți, să planificați și să vă îmbunătățiți continuu. În acest fel, puteți duce la un nou nivel disponibilitatea, eficiența și productivitatea.

Vă susținem întreaga operațiune
 

Volvo Connect este conceput să vă ofere mai mult control. Oferindu-vă acces la servicii de top din domeniu, indiferent când, unde și cum aveți nevoie de ele. Este chiar atât de simplu.
 

Interfața simplă și intuitivă asigură ușurința de navigare. De îndată ce vă conectați, veți vedea o prezentare generală a informațiilor și serviciilor care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră. Și puteți vedea informații mai detaliate printr-un clic sau două. Flexibilă și ușor de personalizat, platforma Volvo Connect poate fi adaptată nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Totul depinde de dumneavoastră.

Aceasta este platforma Volvo Connect

Portalul pentru clienți

Gândiți-vă la Volvo Connect ca la un centru de control pentru organizația dumneavoastră. Portalul pentru clienți este spațiul de lucru unde puteți experimenta întregul potențial al serviciilor dumneavoastră. Utilizatorii obțin acces pe bază de roluri, astfel încât toată lumea – de la proprietarii de autocamioane și managerii de parcuri auto până la șoferi, dispeceri și administratori – să aibă de câștigat. Un tablou de bord personalizat oferă o prezentare generală a celor mai relevante informații și servicii pentru fiecare persoană. Făcând ca fiecare zi să fie mai ușoară, mai inteligentă și mai confortabilă – pentru toată lumea.

Aplicația Volvo Connect

Toată forța Volvo Connect la îndemâna dumneavoastră. Accesați instrumente de analiză puternice, informații despre active și orele de condus, administrați flote multiple și trimiteți mesaje instantanee – toate dintr-un singur tablou de bord intuitiv și ușor de utilizat.

Marketplace

Ușor de accesat din Marketplace, Magazinul de servicii digitale afișează servicii digitale atât de la Volvo Trucks, cât și de la partenerii selecționați. În timp, veți putea comanda și activa servicii dintr-o suită tot mai complexă – chiar aici.

Portalul dezvoltatorului

Portalul dezvoltatorului garantează faptul că Volvo Connect va continua să se perfecționeze pe viitor. Vom recepționa și activa servicii inovatoare dezvoltate de partenerii specialiști selectați, dar și de alte entități.

Suntem aici pentru dumneavoastră

Cea mai bună cale de a înțelege cum funcționează Volvo Connect este să încercați chiar dumneavoastră aplicația. Contactați-vă dealerul pentru informații suplimentare.