TRUCKS

Lumea dumneavoastră se poate schimba în 10 cm

Etrierul nostru de frână oferit ca piesă de schimb Volvo vă dă siguranță, dar și performanța și fiabilitatea pe care le așteptați de la un autocamion Volvo. Nivelurile de toleranță sunt perfect aliniate până la ultimul milimetru și corespund tuturor vehiculelor construite începând cu 2006.

Refabricăm piesele, astfel încât să nu fiți niciodată obligat să faceți compromisuri. Acesta este motivul pentru care etrierele noastre de frână Volvo Reman vin cu o garanție de 2 ani valabilă la nivel internațional.

 

O unitate completă de etrier de frână Volvo Reman

Acum puteți achiziționa un etrier de frână Volvo Reman, recondiționat integral pentru autocamioanele fabricate din 2006 și anterior. Alegând etrierele de frână Volvo Reman, vă asigurați integritatea sistemului de frânare și mențineți costurile viitoare de întreținere și reparații la un nivel minim. De fapt, totul funcționează la fel ca atunci când autocamionul dumneavoastră a ieșit din fabrică.

 

2 ani garanție din momentul montării pieselor

Când alegeți o unitate de etrier de frână complet recondiționată de la Volvo Reman, montată de unul dintre tehnicienii noștri foarte bine pregătiți, vă oferim aceeași garanție ca pentru o piesă nouă. Accesul la o rețea de servicii globală înseamnă, de asemenea, că, indiferent de locul în care vă aflați, garanția dumneavoastră se aplică în continuare și sunteți acoperit la nivel internațional.

Maximizarea disponibilității

De ce să pierdeți timpul reparând un etrier de frână atunci când puteți înlocui cu ușurință o unitate completă? Piesele Volvo Reman sunt recondiționate pentru a egala sau depăși nivelurile originale de performanță, fiabilitate și calitate. Procesul este destul de simplu. Returnați piesa uzată și cumpărați o piesă completă Volvo Reman. Piesa uzată este inspectată și, dacă primește aprobare, va fi apoi recondiționată. Apoi stocăm piesa în rețeaua noastră globală de depozitare până când un alt client are nevoie de ea.

Preț competitiv

Piesele recondiționate au un preț competitiv, deoarece ne pasă de costul dumneavoastră total de exploatare. Vrem să fiți sigur că vă puteți întreține în mod avantajos autocamionul Volvo fără a compromite calitatea, performanța sau fiabilitatea. Piesele recondiționate vă ajută să vă păstrați calitatea originală a autocamionului Volvo.

Siguranță și performanță Volvo

Când vine vorba de evitarea unui accident, siguranța poate fi măsurată în centimetri. De aceea, tehnologia de frânare Volvo Trucks oferă un grad foarte ridicat de siguranță. Constituie parte integrantă a mărcii Volvo Trucks. Stabilitate mai mare, distanța de oprire redusă și îmbunătățirea păstrării direcției pot fi obținute numai atunci când sistemul de frânare funcționează perfect. Piesele recondiționate asigură stabilitatea sistemului și, acolo unde este necesar, actualizăm piesa folosind cea mai nouă tehnologie – pentru a menține nivelul de siguranță și performanță pe care îl așteptați de la Volvo Trucks.

Grija față de mediu

Schimbarea pieselor uzate permite ca Volvo să furnizeze piese de schimb de înaltă calitate și rentabile, reducând în același timp utilizarea de materii prime cu până la 85%, ceea ce generează avantaje pentru noi toți. Toate acestea corespund valorilor esențiale Volvo de calitate, siguranță, grija față de mediul înconjurător.

Soluții de siguranță fără compromis

Contactați reprezentantul local și obțineți prețul potrivit pentru etrierul de frână Volvo Reman.