TRUCKS

Contractele de service Volvo

Ce funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră?
 

Indiferent dacă doriți siguranța unui autocamion bine întreținut sau disponibilitate maximă, toate Contractele de Service Volvo sunt concepute pentru a vă menține vehiculele pe drum și pentru a vă îmbunătăți rezultatele.

Datorită tehnologiei de conectivitate încorporate a autocamioanelor dumneavoastră, vă putem planifica vizitele de atelier în funcție de kilometrajul parcurs și de uzura componentelor cheie. Așadar, puteți evita eventualele probleme înainte ca acestea să apară și, în același timp, puteți petrece mai mult timp pe drum, bucurându-vă de un control îmbunătățit al costurilor și de mai multă siguranță.

Analizați contractele noastre de service și descoperiți cea mai bună soluție pentru dumneavoastră și pentru activitatea pe care o desfășurați,

Alegeți nivelul dorit de asistență

Monitorizare în timp real
Gold
Disponibilitate maximă – toate reparațiile și operațiunile de întreținere preventivă
  Servicii de disponibilitate (opțional)
  Planificarea serviciilor de conectivitate
  Întreținere și verificări
  Reparații la nivelul lanțului cinematic
  Reparațiile care nu sunt asociate cu lanțul cinematic
  Uzura componentelor
  Monitorizare în timp real
Aflați mai multe
Silver
Reparații la nivelul lanțului cinematic și întreținere pentru un control mai bun asupra costurilor
  Servicii de disponibilitate (opțional)
  Planificarea serviciilor de conectivitate
  Întreținere și verificări
  Reparații la nivelul lanțului cinematic
Aflați mai multe
Blue
Întreținere preventivă și un plan de service bazat pe utilizarea efectivă a autocamionului
  Servicii de disponibilitate (opțional)
  Planificarea serviciilor de conectivitate
  Întreținere și verificări
Aflați mai multe
Uptime Care
Un plan de service bazat pe utilizarea efectivă a autocamionului
  Servicii de disponibilitate (opțional)
  Planificarea serviciilor de conectivitate
Aflați mai multe

Ce este monitorizarea în timp real?

Astăzi, fiecare autocamion Volvo este echipat cu unul dintre cele mai avansate sisteme telematice și de diagnosticare din industrie. Acesta – împreună cu cea mai recentă tehnologie de conectivitate – permite ca Volvo Trucks să monitorizeze și să analizeze de la distanță și în timp real informații despre componentele esențiale și să anticipeze când va apărea o defecțiune. Datele sunt transmise către Volvo Trucks International Uptime Center, unde sunt procesate și analizate. Dacă apare o alertă, aceasta este comunicată reprezentantului local sau prin intermediul unui centru național de disponibilitate, astfel încât persoanele responsabile să poată lua măsuri preventive înainte de apariția unei defecțiuni. În prezent, monitorizarea în timp real este inclusă în Contractul Volvo Gold pe majoritatea piețelor europene.

Aflați cum monitorizarea în timp real și serviciile de disponibilitate vă mențin autocamionul pe drum

Aveți încredere în tehnicienii Volvo

Aveți încredere în tehnicienii noștri autorizați Volvo pentru a vă menține autocamionul în stare optimă. Deținem cunoștințele, gama completă de instrumente Volvo și sistemul de diagnosticare și baze de date necesare pentru a vă face vizita la atelier cât mai eficientă posibil. Și folosim întotdeauna Piese Originale Volvo.

Păstrarea autocamionului în condiții optime este benefică

Păstrarea autocamionului dumneavoastră în condiții optime este benefică în multe feluri. Serviciile planificate și tarifate în avans reduc riscul de opriri neplanificate și vă oferă un control operațional sporit – economisind timp și bani de administrare. Un autocamion bine întreținut este, de asemenea, mai fiabil, mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și are o valoare reziduală mai mare. Toate acestea scad costurile totale de exploatare și reduc problemele, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră.

Un plan de service adaptat autocamionului dumneavoastră

Un bun plan de service ar trebui să ia în considerare utilizarea reală și starea autocamionului dumneavoastră. Cam despre asta ar fi vorba în cazul Contractului Asistență Disponibilitate Volvo. Fiind baza tuturor contractelor noastre de service, este disponibil și ca plan de service autonom. Contractul Asistență Disponibilitate Volvo include planificarea serviciilor conectate, care ne permite să vă planificăm vizita în atelier în funcție de kilometrajul real și de uzura componentelor cheie. Este o modalitate excelentă de a reduce costurile și de a menține autocamionul pe drum.

Care dintre contracte vi se potrivește?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l sau contactați-l pentru a implementa planul de service.