TRUCKS

România

×
Contractele de service vă mențin în siguranță pe șosea

Contractele de service Volvo

De la întreținerea programată la disponibilitatea 100% garantată, un contract de service Volvo să ajută să vă mențineți în mișcare. Veți obține rezultate mai bune, reducând perioadele de inactivitate și costul total de exploatare și îmbunătățind totodată controlul operațional.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Excelent pentru afacerea dumneavoastră

Service-ul planificat și evaluat în avans vă oferă control operațional mai mare și vizibilitate mai bună în activitatea dumneavoastră, ajutându-vă să economisiți timp și bani pe partea administrativă. De asemenea, un autocamion care a trecut printr-un service bun este mai fiabil și mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Toate acestea scad costurile totale de exploatare și reduc problemele, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Excelent pentru autocamionul dumneavoastră

Pentru a menține autocamionul în stare optimă și pentru a obține profit maxim, lucrările de service vor fi executate de tehnicieni Volvo autorizați. Aceștia dețin gama completă de instrumente Volvo și toate sistemele de diagnosticare și bază de date de care au nevoie. Folosesc numai Piese originale Volvo. Pentru a minimiza întreruperile, vor încerca întotdeauna să lucreze în momentele convenabile pentru dumneavoastră. 

Alegeți contractul perfect pentru dumneavoastră

Service adaptat cerințelor dumneavoastră

Începeți cu un plan de service

Disponibilitate maximă cu un plan de service gratuit. Aflăm totul despre autocamionul și afacerea dumneavoastră și colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili nivelul potrivit de întreținere. Apoi, dezvoltăm un plan de service care vă ajută să parcurgeți eficient fiecare kilometru.

Care dintre contracte vi se potrivește?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l sau contactați-l pentru a implementa planul de service.