TRUCKS

România

×
Special creată pentru autocamionul și afacerea dumneavoastră

Planificare de Service Volvo

Defecțiunile și reparațiile urgente consumă din timpul disponibil și venituri. Service-ul proactiv și întreținerea preventivă ajută la economisirea acestora. Așadar, planificarea este profitabilă. Iar partea bună este că vom face planificarea în locul dumneavoastră. Vom crea un Plan de service Volvo special pentru autocamionul și afacerea dumneavoastră. Vizitele la atelier vor fi planificate, perioadele de inactivitate vor fi minimizate, iar disponibilitatea optimizată. și este complet gratuit.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Adaptat la autocamionul dumneavoastră

Condițiile de operare dificile înseamnă uzură mai mare. Un kilometraj mic înseamnă mai puține lucrări de întreținere. Deci, ceea ce este bine pentru un autocamion nu este neapărat potrivit și pentru autocamionul dumneavoastră. În urma analizei necesităților dumneavoastră, a utilizării autocamionului și a afacerii dumneavoastră, vom dezvolta un program de service individual prin care autocamionul va beneficia de lucrările de service de care are nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

Ce implică Planificarea de service

Pasul 1: Preluăm datele.

Sesiunea de Planificare de service începe odată cu introducerea în sistem a specificațiilor exacte ale autocamionului dumneavoastră, a datelor privind utilizarea și kilometrajul anual și a detaliilor privind operațiile dumneavoastră. 

Pasul 2: Identificăm
După ce verificăm felul în care anumite intervale de service pot afecta disponibilitatea autocamionului dumneavoastră, stabilim nivelul perfect de întreținere.

Pasul 3: Planificăm
Utilizăm datele dumneavoastră pentru a crea un plan de service individual, stabilind momentele când autocamionul are nevoie de lucrări de service și părțile care necesită atenție specială, astfel încât dumneavoastră veți ști mereu la ce să vă așteptați.

Pasul 4: Efectuăm service-ul.

În preajma unei programări la service, vă contactăm dinainte pentru a vă ajuta să planificați operațiunile flotei. 

Pasul 5: Executăm reglaje fine
De fiecare dată când autocamionul dumneavoastră se află în atelier, analizăm necesitățile și îmbunătățim planul, astfel încât să utilizați autocamionul sau flota cu maximum de eficiență.

Să planificăm împreună

Dealerul Volvo Trucks va organiza planul dumneavoastră de service gratuit și vă va răspunde la întrebările referitoare la service.