TRUCKS

Planificare de Service Volvo

Defecțiunile și reparațiile urgente consumă din timpul disponibil și venituri. Service-ul proactiv și întreținerea preventivă ajută la economisirea acestora. Așadar, planificarea este profitabilă. Și le vom asigura pentru dumneavoastră. Vom crea un Plan de service Volvo special pentru autocamionul și afacerea dumneavoastră. Vizitele la atelier vor fi planificate, perioadele de inactivitate vor fi minimizate, iar disponibilitatea optimizată. Și este complet gratuit.

Adaptat la autocamionul dumneavoastră

Condițiile de operare dificile înseamnă uzură mai mare. Un kilometraj mic înseamnă mai puține lucrări de întreținere. Deci, ceea ce este bine pentru un autocamion nu este neapărat potrivit și pentru autocamionul dumneavoastră. Prin planificarea serviciilor de conectivitate, folosim conectivitatea integrată a autocamionului dumneavoastră, pentru a identifica nevoile sale unice de întreținere. Apoi acționăm proactiv, pentru a vă optimiza planificarea de service. Totul, pentru a ne asigura că autocamionul dumneavoastră va beneficia de lucrările de service de care are nevoie – nici mai mult, nici mai puțin.

Contractul Asistență disponibilitate
 

Contractul Asistență disponibilitate Volvo este un plan de service pentru nevoile din lumea reală. Include planificarea serviciilor de conectivitate, în cadrul cărora folosim conectivitatea integrată a autocamionului dumneavoastră, pentru a verifica de la distanță anumite componente în privința uzurii. Apoi vă urmărim proactiv activitatea, folosind datele autocamionului pentru a vă optimiza planificarea de întreținere. Aceasta înseamnă că vizitele în atelier pot fi planificate în funcție de utilizarea reală și de starea autocamionului dumneavoastră. De asemenea, vă oferă siguranța că vizitele în sine sunt mai eficiente și că piesele componente sunt întotdeauna disponibile. Totul, pentru a vă menține autocamionul pe șosea și în stare de funcționare.

Ce implică Planificarea de service

Pasul 1: Preluăm datele.

Sesiunea de Planificare de service începe odată cu introducerea în sistem a specificațiilor exacte ale autocamionului dumneavoastră, a datelor privind utilizarea și kilometrajul anual și a detaliilor privind operațiile dumneavoastră. 

Pasul 2: Identificăm
După ce verificăm felul în care anumite intervale de service pot afecta disponibilitatea autocamionului dumneavoastră, stabilim nivelul perfect de întreținere.

Pasul 3: Planificăm
Utilizăm datele dumneavoastră pentru a crea un plan de service individual, stabilind momentele când autocamionul are nevoie de lucrări de service și părțile care necesită atenție specială, astfel încât dumneavoastră veți ști mereu la ce să vă așteptați.

Pasul 4: Vă asigurăm service
prin planificarea serviciilor de conectivitate, verificăm de la distanță utilizarea reală a autocamionului și necesitățile reale de service. Apoi vă urmărim proactiv activitatea pentru a vă planifica autocamionul pentru service cu suficient timp în avans.

Pasul 5: Executăm reglaje fine
De fiecare dată când autocamionul dumneavoastră se află în atelier, analizăm necesitățile și îmbunătățim planul, astfel încât să utilizați autocamionul sau flota cu maximum de eficiență.

Să planificăm împreună

Dealerul Volvo Trucks va organiza planul dumneavoastră de service gratuit și vă va răspunde la întrebările referitoare la service.