TRUCKS

Service-ul pentru remorci

Service-ul pentru remorci vă ajută să efectuați întreținerea remorcii în același timp cu a autocamionului. Un serviciu convenabil și eficient în aceeași măsură. Acest serviciu complet și proactiv vă ajută să vă mențineți autovehiculul în stare excelentă, reduce costurile și crește la maximum timpul petrecut pe șosea.

Efectuați întreținerea întregului autovehicul cu numai o singură oprire

Întreținere de calitate superioară

La atelierul nostru, autovehiculul dumneavoastră va beneficia de piese originale și va fi îngrijit de tehnicieni cu cunoștințe specializate atât despre autocamioanele Volvo, cât și despre autocamionul dumneavoastră.

Control îmbunătățit al costurilor

Veți putea să estimați mai bine costurile de exploatare. Plătiți un preț fix per kilometru, iar grija noastră preventivă reduce la minimum riscul de reparații neprevăzute.

Confort sporit și administrare redusă

Cu numai o singură vizită la atelier, cu o singură persoană de contact de apelat și cu o singură factură, întreținerea devine mult mai simplă și mai eficientă.

Mai puțin timp petrecut în atelier

Veți economisi timp prețios prin acordarea serviciilor de întreținere într-un singur atelier atât pentru autocamion, cât și pentru remorcă. Acest lucru este posibil prin procedura noastră eficientă de service de ultimă oră.

Riscuri minime de surprize neplăcute

Datorită întreținerii preventive pe care o efectuăm, puteți acționa înainte ca riscurile să devină probleme. Reduceți la minimum riscul de inactivitate, reparații și costuri neprevăzute.

Valoare reziduală asigurată

Optând pentru service-ul Volvo original și serviciile echivalente pentru remorcă, vă mențineți autovehiculul în stare excelentă, iar următorul proprietar va putea conta pe valoarea sa.

Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Lăsați întreținerea autocamionului în mâinile celor mai pricepuți tehnicieni din cel mai modern atelier, care folosesc cele mai potrivite instrumente și piese.

Aflați mai multe despre Service-ul pentru remorci