TRUCKS

Folosiți-vă anvelopele pentru a crește disponibilitatea 

Serviciul de management al anvelopelor

Cu serviciul de management al anvelopelor puteți utiliza anvelopele la capacitatea lor maximă, crescând totodată timpul petrecut pe șosea. Prin monitorizarea avansată în timp real puteți anticipa și evita incidentele legate de anvelope. Procedura de service de ultimă oră vă menține autocamionul și anvelopele în stare excelentă, reducând la minimum timpul petrecut în atelier. Și, în cele din urmă, dar nu în ultimul rând, acest serviciu vă va ajuta să obțineți economia optimă în ceea ce privește anvelopele.

Monitorizarea anvelopelor în timp real

Cu tehnologia bazată pe conectivitate puteți supraveghea în mod constant atât anvelopele autocamionului, cât și pe cele ale remorcii. Senzorii montați pe roți monitorizează presiunea și temperatura în permanență, transmițând datele atât șoferului, cât și biroului administrativ.

Service la o singură oprire

Service-ul la o singură oprire vă ajută să efectuați o verificare completă a stării autocamionului și anvelopelor, în cadrul unei singure proceduri rapide. Pe lângă faptul că vă oferă servicii de întreținere de înaltă calitate, reduce timpul petrecut în atelier și numărul de vizite necesare.

Scanare în 7 secunde a profilului anvelopei

Această tehnologie unică, pe bază de laser, oferă în timp extrem de scurt date exacte privind adâncimea profilului pentru toate tipurile de anvelope. Scanează patru roți în doar șapte secunde, oferind măsurători de o precizie uimitoare la o scală de o zecime de milimetru.

Asistența pentru anvelope

Vă ajutăm să alegeți anvelopele care optimizează economia anvelopelor și minimizează consumul de combustibil, în funcție de autocamion și utilizare. De asemenea, vă ajutăm să economisiți timp și spațiu, depozitându-vă anvelopele pe timp de vară și, respectiv, de iarnă.

Economisiți timp, anvelope și bani

Întreținere cu economie de timp

Dacă toate lucrările de întreținere sunt realizate într-un singur loc, se vor efectua mai puține vizite la atelier, economisindu-se timp prețios. Acest lucru este posibil prin procedura noastră eficientă de service de ultimă oră.

Un autocamion în stare optimă de funcționare

Serviciile noastre de întreținere de înaltă calitate protejează performanțele și valoarea autocamionului. Îmbunătățesc disponibilitatea autocamionului, menținând o utilizare mai sigură.

Costuri reduse pentru anvelope și combustibil

Cu ajutorul anvelopelor potrivite și al întreținerii preventive, inclusiv prin alinierea corectă a roților, veți maximiza eficiența consumului de combustibil și durata de viață a profilului anvelopelor.

Confort sporit și administrare redusă

Cu numai o singură vizită la atelier, cu o singură persoană de contact de apelat și cu o singură factură, întreținerea devine mult mai simplă și mai eficientă.

Riscuri reduse de surprize neplăcute

Datorită întreținerii preventive pe care o efectuăm, puteți acționa înainte ca riscurile să devină probleme. Reduceți la minimum riscul de inactivitate, reparații și costuri neprevăzute.

Control îmbunătățit al costurilor

Veți putea să estimați mai bine costurile de exploatare. Plătiți un preț fix per kilometru, iar grija noastră preventivă reduce la minimum riscul de reparații neprevăzute.

Contractul Gold pentru anvelope

Contractul Gold pentru anvelope vă oferă totul: monitorizarea anvelopelor în timp real pentru ca dumneavoastră să vă simțiți în siguranță, lucrări de service eficiente la o singură oprire și asistență avantajoasă pentru anvelope. Totul la un preț fix per kilometru, cu un control reconfortant asupra costurilor și mai puține activități administrative.

Genuine Volvo Service

Lăsați întreținerea autocamionului în mâinile celor mai pricepuți tehnicieni din cel mai modern atelier, care folosesc cele mai potrivite instrumente și piese.

Aflați mai multe despre serviciul de management al anvelopelor