TRUCKS

ORICE AUTOCAMION. COMPLET ELECTRIC

Autocamioane electrice specializate. Pe drumul către emisii zero.

Despre electromobilitate.

Trecerea la electromobilitate poate părea un salt uriaș. Suntem aici pentru a face totul pe cât de ușor posibil – începând cu alegerea camionului potrivit, până la disponibilitatea de a răspunde preocupărilor pe care le-ați putea avea privind încărcarea, autonomia și asigurarea livrărilor. Fie că livrați în interiorul orașului sau între orașe, putem oferi o soluție electrică de transport, cu zero emisii. Noi vom fi principalul dvs. punct de contact. Un partener solid, decis să facă un succes din tranziția dvs. către electromobilitate– și o realitate, din reducerea emisiilor de CO2.

  • Ani de experiență privind electromobilitatea, în condiții reale de operare.
  • Un singur punct de contact pentru toate nevoile legate de electromobilitate.
  • Camioane flexibile și fiabile, cu finanțare Volvo.
  • Consiliere pentru formatul optim de încărcare a bateriilor.
  • Planificarea rutelor și angajament generos privind disponibilitatea.
  • Management digital al flotei și rapoarte de emisii CO2.  

Gama completă. Pregătită. Electrică.

Am făcut pasul către transportul electric

 

Experiența câștigată cu Volvo va fi foarte valoaroasă atunci când ne vom extinde

Cum să treci la electric în doar patru pași

Tranziția către transportul electric poate fi un proces simplu și clar - cel puțin, in ceea ce ne privește. În ultimii cativa ani, am sprijinit numeroase ajutat o gamă largă de companii cu soluții adecvatele activității lor de transport.

1. De ce să treceți la electric? Definiți-vă planul de afaceri. 

Acum este cel mai bun moment mai bun să treceți la transportul electric. Poate că doriți să aveți un avans în fața concurenței sau să răspundeți cerințelor clienților dvs în privința sustenabilității?  Vă vom ajuta să vă definiți planul de afaceri pe baza operațiunilor, ambițiilor și obiectivelor dvs.

2.  Spuneți-ne de ce aveți nevoie 

Vă vom ajuta să vă delimitați cerințele operaționale și să aflați mai multe informații despre variabile precum consumul de energie, capacitatea de încărcare, timpii de operare și posibilele sloturi de încărcare. Apoi, vă vom ajuta să le transformați în soluții de transport. 

3. Împreună vom defini o soluție de transport 

Pe baza modului de funcționare a afacerii dvs., vă vom oferi o soluție care să vi se potrivească – de la vehicule complete la planul de  încărcare și echipamentele necesare, la servicii care vă vor maximiza autonomia și vă vor securiza livrările

4. … care va fi livrată!

Vom stabili specificația tehnică, vom produce și livra camioanele complete, inclusiv cu suprastructură. Vă vom sprijini, de asemenea, cu planul și echipamentul de încărcare. Împreună, vom stabili modul în care vă vom oferi asistență–  iar apoi va fi gata de drum!

Contactați reprezentantul local Volvo Trucks

Electromobility FAQs

Our electric Support services