TRUCKS

×

Explorați autocamioanele electrice

Știm că mulți operatori de transport lucrează din greu pentru a reduce amprenta de mediu, pentru a îmbunătăți mediul de lucru al șoferilor și pentru a face orașele mai puțin poluate fonic și mai curate. Vrem să susținem această inițiativă cu gama noastră de autocamioane electrice și cu soluții de electrificare completă.

Chiar de la început

Electrificarea este o investiție pentru viitor. Dacă sunteți interesat de electrificare, începem întotdeauna cu o analiză amănunțită a nevoilor dumneavoastră, pentru a putea adapta o soluție completă de transport care se potrivește perfect operațiunilor dumneavoastră.

Avantajele 

Cu emisii zero și cu un nivel redus de zgomot, veți putea să ridicați și să livrați mărfurile în locurile în care autocamioanele obișnuite nu ajung. Nivelurile mai mici de zgomot pot oferi oportunitatea de a efectua o gamă largă de sarcini de transport în orele de vârf. Astfel, se îmbunătățește utilizarea spațiului în timp în orașele aglomerate.

În utilizarea zilnică

Autocamioanele noastre electrice sunt foarte silențioase în comparație cu autocamioanele tradiționale, atât la deplasare, cât și în staționare. Nivelurile de zgomot și de vibrații sunt mult mai mici și în cabină, și când lucrați în jurul autocamionului. În plus, motorul electric oferă o putere de alimentare susținută și uniformă. Acest lucru este ideal pentru opririle și deplasările specifice transportului urban.

Modelele noastre de autocamioane complet electrice

Puteți vedea o prezentare generală a autocamioanelor noastre electrice în broșura interactivă a produsului

Sau descărcați-o de aici

Articole aferente

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.