Nu este o surpriză faptul că există un deficit de șoferi profesioniști din întreaga lume. Provocarea pentru mulți operatori este să îi atragă și să îi păstreze. Însă efortul acesta merită pe deplin. Șoferii competenți și motivați s-au dovedit a fi mai productivi, conducând mai sigur și mai eficient. Pur și simplu, aceștia exercită un impact mare, pozitiv asupra rezultatului final.

Un autocamion Volvo le oferă deja șoferilor o experiență de nivel superior în ceea ce privește siguranța, manevrabilitatea, confortul de deplasare și de odihnă. Prin urmare, dacă ați făcut o investiție inițială în autocamionul potrivit, investiția în șofer are un rol la fel de important, pentru a vă asigura că veți profita de toate beneficiile oferite de autocamion. Cursurile noastre de dezvoltare a șoferului vă pot ajuta să realizați acest lucru și multe altele. Cursul le oferă șoferilor calitățile necesare pentru a conduce mai sigur, a fi mai eficienți și a avea mai multe cunoștințe. Datorită acestor competențe, se reduce uzura autocamionului, se realizează economii de combustibil mai importante, iar șoferii sunt mai sănătoși, ceea ce conduce la rezultate finale superioare.

Dezvoltarea șoferului – Asistență pentru șofer – Servicii Volvo Trucks

Perfecționare șoferi

Instruirea Volvo îi ajută pe șoferi să optimizeze la maximum funcționarea unui autocamion și să îl conducă mai sigur, mai inteligent și mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.
 

Citiți mai multe despre dezvoltarea șoferului >

Aplicația My Truck – Asistență pentru șofer – Servicii Volvo Trucks

Aplicația My Truck

Conectarea vehiculului la o aplicație de smartphone. Această funcție îi oferă șoferului informații imediate despre stare și control de la distanță al vehiculului.
 

Citiți mai multe despre aplicația My Truck >

Volvo Trucks Driver Challenge – Asistență pentru șofer – Servicii Volvo Trucks

Volvo Trucks Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge este o competiție de șofat la nivel global care dorește să scoată în evidență importanța abilităților eficiente de deplasare.

Știri și relatări relevante

Maestru al pădurii

A participat la etapa finală la nivel global a competiției Volvo Driver Challenge și este un adevărat maestru al conducerii eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil. Șoferul de autocamion forestier și proprietarul Bert „Knatte” ...

Gestionarea directă a lipsei de șoferi

Lipsa șoferilor este îngrijorătoare în domeniul transporturilor cu autocamioane. În Australia, unde problema este acută, președintele și directorul executiv Volvo Group Australia, Peter Voorhoeve, și colegii săi au decis să abordeze în mod proactiv ...

Creșterea productivității prin instruirea șoferilor

Cursurile de instruire a șoferilor Volvo Trucks oferă o combinație de cunoștințe de specialitate și de abilități practice pentru a maximiza productivitatea vehiculelor....

Contactați-ne

Contactați-ne

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, suntem aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks