TRUCKS

România

×

Cel mai bun autocamion de cursă lungă

VOLVO FH CU I-SAVE

Volvo FH cu I-Save este soluția ideală pentru reducerea consumului de combustibil pentru transporturile de cursă lungă – cu manevrabilitate excelentă. Cu cât distanțele pe care le parcurgeți sunt mai lungi, cu atât puteți economisi mai mult, și astfel transportul devine mai profitabil.

Volvo FH cu I-Save combină motoarele noastre D13TC cu pachetul de combustibil*. Vă poate reduce costurile de combustibil cu până la 7%**. În plus, I-Save vă permite să conduceți mai mult timp într-o treaptă de viteză superioară la turații reduse, contribuind astfel la un stil de condus mai lin și mai liniștit. Este posibil, de asemenea, să vă doriți un răspuns de cuplu mai rapid din partea lanțului cinematic. Este o soluție de tracțiune excelentă.

O creștere a productivității

Motorul puternic D13TC produce un cuplu mai mare cu 300Nm, la turații reduse. Veți avea nevoie de accelerație redusă și de mai puțin combustibil pentru a menține o viteză constantă în traficul de pe autostradă. În combinație cu I-See, motorul face posibilă abordarea dealurilor și a drumurilor înclinate într-o treaptă de viteză superioară, economisind astfel combustibil fără a pierde din viteză și oferindu-vă o deplasare mai lină. Cuplul suplimentar permite, de asemenea, obținerea unei viteze medii mai mari, deosebit de importante la urcare.

Motorul D13TC – mai multă eficiență și mai mult cuplu

D13TC este motorul nostru cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Disponibil în variantele de putere de 460 și 500 CP, acesta este echipat cu pistoane cu interior patentat ondulat, care îmbunătățește arderea și crește eficiența. Datorită tehnologiei Turbo Compound, motorul D13TC utilizează pe deplin energia disponibilă în fiecare etapă, oferind o eficiență sporită pentru întreaga gamă de RPM – cu cel mai bun rezultat în intervalul de 900 până la 1400 RPM.

* Pachetul de combustibil pentru transportul de cursă lungă cuprinde sistemul I-See pe bază de hartă actualizat, I-Shift cu software-ul optimizat pentru transportul pe distanțe lungi, I-Cruise cu I-Roll, punți spate eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, oprire motor la ralanti și pompă de servodirecție cu deplasare variabilă.

** D13TC Euro 6 pasul D cu Pachet pentru combustibil (I-Save) comparativ cu D13 eSCR Euro 6 pasul D. Economia efectivă de combustibil poate diferi în funcție de mai mulți factori, cum ar fi utilizarea controlului vitezei de croazieră, de topografia reală, de experiența la volan a șoferului și de condițiile meteo.

DISPONIBIL PENTRU ACESTE AUTOCAMIOANE

Eficientizați-vă la maxim consumul de combustibil

Reprezentantul dumneavoastră vă poate ajuta să eficientizați la maxim consumul de combustibil.