TRUCKS

Aplicația My Truck

Obțineți acces la autocamionul Volvo de la distanță cu aplicația My Truck.

Bine ați venit în noua dumneavoastră cabină


Cu aplicația My Truck, autocamionul dumneavoastră Volvo este întotdeauna accesibil, indiferent de locul în care vă aflați. Cu o simplă atingere, aplicația vă oferă starea actualizată a panoului de bord din autocamion, simplificând inspecția zilnică. De asemenea, My Truck vă oferă acces de la distanță de pe dispozitivul dumneavoastră la funcția „Climatizare în parcare”, precum și la temporizatoarele „Gata de funcționare”, pentru a garanta performanța maximă a autocamionului dumneavoastră electric – încă de la început.

Avantajele aplicației My Truck

Planificare mai ușoară

Puteți să verificați nivelul de combustibil, ulei, lichid de răcire și de lichide din autocamion, precum și starea luminilor. Acest aspect îmbunătățește disponibilitatea autocamionului înainte de călătorie și facilitează planificarea operațiunilor zilnice.

În cazul vehiculelor electrice, verificați starea de încărcare, nivelul de încărcare, notificările și setați temporizatoarele pentru a precondiționa bateria, pentru a garanta o performanță optimă și pentru a menține sănătatea bateriei. 

Confort sporit

Puteți seta și programa aeroterma de parcare și radiatorul din autocamion, astfel încât să aveți întotdeauna temperatura perfectă pentru o călătorie confortabilă.

Securitate îmbunătățită 

Puteți verifica starea încuietorilor ușilor și puteți primi notificări push dacă alarma nu mai funcționează. Acest lucru îmbunătățește siguranța autocamionului și vă anunță imediat dacă ceva nu este în regulă.

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă ajuta.

Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.