TRUCKS

România

×
My Truck

Bine ați venit în noua noastră cabină.

Cu aplicația My truck (Autocamionul meu), obțineți acces la Volvo de la distanță.

Bine ați venit în noua noastră cabină.

Cu aplicația My truck (Autocamionul meu), obțineți acces la Volvo de la distanță. Acest lucru vă permite să verificați tabloul de bord, să setați climatizarea din interiorul cabinei, să verificați starea blocării ușilor și alarmele – indiferent de locul în care vă aflați. Aplicația este disponibilă pentru autocamioanele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX. Dacă ne întrebați pe noi, nu există o modalitate mai ușoară de îmbunătățire a operațiunilor zilnice.

Bine ați venit în noua noastră cabină.

Trei motive pentru care este furnizată aplicația My Truck

Planificare mai ușoară

Puteți să verificați nivelul de combustibil, de ulei și de lichid de răcire, precum și starea bateriei și a luminilor. Acest aspect îmbunătățește disponibilitatea dinainte de călătorie a autocamionului și vă facilitează planificarea operațiunilor zilnice.

Confort sporit

Puteți seta și programa aeroterma de parcare și radiatorul. Cu alte cuvinte, veți beneficia mereu de climatizarea de care aveți nevoie pentru o călătorie plăcută și confortabilă.

Securitate îmbunătățită

Puteți verifica starea încuietorilor ușilor și puteți primi notificări imediate dacă alarma de efracție nu mai funcționează. Acest lucru îmbunătățește siguranța autocamionului și vă anunță imediat dacă ceva nu este în regulă.

My Truck

Aruncați o privire, apoi descărcați My Truck

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor.

Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.