TRUCKS

Aplicația My Truck

Obțineți acces la autocamionul Volvo de la distanță cu aplicația My Truck.

Bine ați venit în noua noastră cabină
 

Cu aplicația My Truck (Autocamionul meu), obțineți acces la Volvo de la distanță. Acest lucru vă permite să verificați tabloul de bord, să setați climatizarea din interiorul cabinei, să verificați starea blocării ușilor și alarmele – indiferent de locul în care vă aflați. Aplicația este disponibilă pentru Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX. Dacă ne întrebați pe noi, nu există o metodă mai simplă de a vă îmbunătăți operațiunile zilnice.

Avantajele aplicației My Truck

Planificare mai ușoară
 

Puteți să verificați nivelul de combustibil, de ulei și de lichid de răcire, precum și starea bateriei și a luminilor. Aceasta îmbunătățește disponibilitatea dinainte de călătorie a autocamionului și vă facilitează planificarea operațiunilor zilnice.

Confort sporit
 

Puteți seta și programa aeroterma de parcare și radiatorul, astfel încât să aveți întotdeauna temperatura perfectă pentru o călătorie confortabilă.

Securitate îmbunătățită
 

Puteți verifica starea încuietorilor ușilor și puteți primi notificări imediate dacă alarma de efracție nu mai funcționează. Acest lucru îmbunătățește siguranța autocamionului și vă anunță imediat dacă ceva nu este în regulă.

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor.

Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.