TRUCKS

România

×
Service original Volvo realizat cu Piese originale Volvo

Genuine Volvo Service

Tehnicieni bine pregătiți. Piese superioare. Instrumente speciale. Serviciul Genuine Volvo Service vă menține autocamionul în cea mai bună stare de funcționare. și în mișcare.

Service superior

Nimeni nu acordă service autocamionului dumneavoastră Volvo așa cum facem noi. Cu noi, știți că lucrarea a fost făcută corect. Fără etape sărite. Fără surprize. Tehnicienii noștri sunt experți aprobați. Dețin gama completă de instrumente speciale și toate sistemele de diagnosticare și bază de date de care au nevoie. și utilizează numai Piese originale Volvo. Iar dacă sunt instalate de un service autorizat Volvo, vin cu o garanție completă de 2 ani de din momentul montării piesei. Cu Volvo, știți că autocamionul și afacerea dumneavoastră primesc lucrările de service meritate.

Experții de la Volvo Trucks utilizează numai Piese originale Volvo
Întreținerea preventivă planificată este cel mai bun mod de îmbunătăți disponibilitatea

Întreținere preventivă

Întreținerea preventivă este cel mai bun mod de a evita opririle neplanificate. Lucrările de service includ schimbarea filtrelor și lubrifianților și o serie întreagă de reglaje și verificări, prin care reparăm problemele minore înainte să devină mai mari și costisitoare.

Mai multe despre Contractele de service Volvo

Vă recomandăm să creați un plan de service care se potrivește nevoilor dumneavoastră

Planul dumneavoastră personal

Nu credem doar în întreținerea preventivă, credem în ajustarea acesteia la autocamionul și afacerea dumneavoastră. Accesați planul de service gratuit. O scurtă consultație este tot ceea ce vă trebuie pentru a stabili nivelul perfect de întreținere și pentru a crea un program de service potrivit necesităților dumneavoastră. Veți ști dinainte perioada în care autocamionul dumneavoastră va fi la atelier și care vor fi costurile.

O ofertă adevărată

Pentru informații suplimentare despre serviciul Genuine Volvo Service și pentru a afla ce putem să facem pentru afacerea dumneavoastră, contactați dealerul Volvo Trucks.