TRUCKS

Actualizări software

Sporiți puterea, eficiența și performanța autocamionului. De la reducerea emisiilor și economisirea combustibilului la creșterea siguranței șoferului și la îmbunătățirea conectivității, actualizările noastre software deblochează adevăratul potențial al autocamionului dumneavoastră. 

Descărcare software de la distanță

Conectivitatea îmbunătățită face mai ușoară efectuarea descărcărilor de software de la distanță, reducând nevoia ca autocamionul dumneavoastră să facă o vizită la atelier. Noul software este descărcat și păstrat în autocamion până când șoferul găsește timpul potrivit pentru instalare. Accesoriile de software Volvo selectate pot fi, de asemenea, descărcate de la distanță pentru actualizări simple și comode. 

Actualizări software

Actualizați-vă sistemul I-Shift
 

Schimbarea mai lină a treptelor de viteză. Costuri de întreținere reduse. Eficiență sporită a combustibilului. Productivitate mai bună. În ultimii ani, Volvo I-Shift a devenit reperul în industrie în ceea ce privește transmisia automată.

Este, de asemenea, posibil să se actualizeze software-ul I-Shift pentru a se potrivi fiecărei operații de transport pe care o desfășurați. Aruncați o privire aici, la diversele opțiuni existente, concepute pentru ca activitățile dumneavoastră de transport să se deruleze și mai eficient.

Un lanț cinematic inteligent conceput și mai inteligent
 

Când am construit camionul pe care-l folosiți, am optimizat software-ul I-Shift pentru o anumită aplicație de transport. Activitățile dumneavoastră de transport s-au schimbat de atunci? Sau ați descoperit un camion la mâna a doua, care prezintă specificațiile perfecte pentru nevoile dumneavoastră, cu excepția software-ului I-Shift?

Nu vă faceți griji. Vă putem actualiza software-ul I-Shift pentru a-l face să corespundă nevoilor dumneavoastră. Vă veți îmbunătăți, astfel, productivitatea, veți economisi combustibil și veți reduce uzura componentelor lanțului cinematic.

Cum fac actualizarea?
 

Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă optimiza sistemul I-Shift este o vizită la dealerul dumneavoastră Volvo. Aici, actualizăm software-ul I-Shift pentru a corespunde operațiilor dumneavoastră de transport. Software-ul este conceput să corespundă certificărilor emisiilor motorului și versiunii de hardware I-Shift.
 

Câteva dintre beneficiile actualizării:

  • Performanțe îmbunătățite
  • Consum scăzut de combustibil
  • Un stil de condus mai confortabil
  • Uzura redusă a componentelor lanțului cinematic

Ce software ar trebui să aleg?

Ce pachete software corespund activităților dumneavoastră de transport? Iată o prezentare generală a pachetelor disponibile – rețineți faptul că pentru versiunea mai veche de I-Shift, câteva dintre pachetele de software sunt combinate.

Adaptat pentru eficiență

Traversarea mediilor urbane se face mai ușor cu I-Shift, sistemul nostru inteligent de transmisie. Rapid, lin, silențios și plăcut, sistemul I-Shift îmbunătățește schimbarea vitezelor, crescând eficiența consumului de combustibil și randamentul șoferului.

Contactați-ne

Contactați dealerul local Volvo Trucks pentru a vedea caracteristicile complete și toate detaliile ofertelor.