TRUCKS

România

×
Actualizarea software-ului I-Shift

Pachete software aftermarket

Actualizați-vă sistemul I-Shift

Schimbarea mai lină a treptelor de viteză. Costuri de întreținere reduse. Eficiență sporită a combustibilului. Productivitate mai bună. În ultimii ani, Volvo I-Shift a devenit un punct de referință în industria de profil atunci când este vorba despre transmisia automată. Este posibil, de asemenea, să se actualizeze software-ul I-Shift ca să corespundă mai bine activităților dumneavoastră de transport. Aruncați o privire aici, la diversele opțiuni existente, concepute pentru ca activitățile dumneavoastră de transport să se deruleze și mai eficient.

Un lanț cinematic inteligent conceput și mai inteligent

Când am construit camionul pe care-l folosiți, am optimizat software-ul I-Shift pentru o anumită aplicație de transport. Activitățile dumneavoastră de transport s-au schimbat de atunci? Sau ați descoperit un camion la mâna a doua, care prezintă specificațiile perfecte pentru nevoile dumneavoastră, cu excepția software-ului I-Shift?

Nu vă faceți griji. Vă putem actualiza software-ul I-Shift pentru a-l face să corespundă nevoilor dumneavoastră. Vă veți îmbunătăți, astfel, productivitatea, veți economisi combustibil și veți reduce uzura componentelor lanțului cinematic.

Actualizare software I-Shift pentru transport de mare tonaj
Volvo I-shift upgrade fuel save global

Avantajele unui software personalizat

Software-ul I-Shift care este perfect adaptat pentru activitățile de transport nu are numai rolul de a îmbunătăți performanța lanțului cinematic. Acesta va îmbunătăți și performanța afacerii dumneavoastră ca atare.

Vă veți bucura de un echilibru optim între menținerea vitezei și realizarea celei mai bune economii de combustibil. Rezultatele dumneavoastră finale vor consta în productivitate sporită, combinată cu siguranța și șofatul confortabil.

Volvo I-shift upgrade how to upgrade global

Cum fac actualizarea?

Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă optimiza sistemul I-Shift este o vizită la dealerul dumneavoastră Volvo. Aici, actualizăm software-ul I-Shift pentru a corespunde operațiilor dumneavoastră de transport. Software-ul este conceput să corespundă certificărilor emisiilor motorului și versiunii de hardware I-Shift.

Câteva dintre beneficiile actualizării:

  • Performanțe îmbunătățite
  • Consum scăzut de combustibil
  • Un stil de condus mai confortabil
  • Uzura redusă a componentelor lanțului cinematic

Ce software ar trebui să aleg?

Ce pachete software corespund activităților dumneavoastră de transport? Iată o prezentare generală a pachetelor disponibile – rețineți faptul că pentru versiunea mai veche de I-Shift, câteva dintre pachetele de software sunt combinate.

Volvo I-shift upgrade software basic global

De bază (TP-BAS)

Acesta este pachetul software standard furnizat împreună cu I-Shift. Pachetul include funcțiile de bază ale cutiei de viteze pentru a conduce în orice condiții.

Volvo I-shift upgrade software distribution global

Distribuție (TP-DIST)

Adaptează funcția cutiei de viteze la condițiile specifice din segmentul de distribuție și construcții. Pachetul de software include funcții care sporesc manevrabilitatea la pornirea de pe loc, la manevrele în spații înguste și în cazul deplasării la viteze reduse.

Volvo I-shift upgrade software construction global

Construcții (TP-CON)

Funcții adaptate la condițiile specifice din segmentul de construcții. Conceput pentru a gestiona cele mai dificile stări ale drumurilor și a susține manevrabilitatea la pornirea de pe loc, la manevrele în spații înguste și în cazul deplasării la viteze reduse.

Volvo I-shift upgrade software long haul global

Transport de cursă lungă (TP-LONG)

Include funcții inteligente, care reduc la minimum consumul de combustibil. Acest pachet software este ideal pentru operațiile de transport de cursă lungă, în care se pune un accent deosebit pe economia de combustibil. Acest pachet include funcția I-Roll pentru unele versiuni de I-Shift.

Volvo I-shift upgrade software heavy duty transport global

Transport de mare tonaj (TP-HD)

Optimizează I-Shift pentru transportul de mare tonaj cu sarcini maxime în combinație (>85 tone). Indiferent cât de mare este sarcina maximă în combinație, șoferul poate optimiza întotdeauna manevrabilitatea selectând sau dezactivând modul pentru transporturi de mare tonaj și activând modul pentru transporturi de cursă lungă. Funcțiile cuprinse în pachetul software oferă și beneficii pentru autocamioanele care rulează cu mai multe remorci.

Volvo I-shift upgrade software crawler gear global

Trepte de forță

Adaptează funcționalitatea din sistemul I-Shift cu trepte de forță la nevoile specifice existente. Pachetele de software includ funcții precum trepte de forță pentru viteze ultrareduse și trepte de viteză multiple pentru marșarier. Pachetele sunt disponibile numai pentru autocamioanele echipate cu sistemul I-Shift cu trepte de forță.

Caracteristicile programului de software

Ce caracteristici corespund activităților dumneavoastră de transport? Iată câteva dintre cele mai semnificative caracteristici pentru pachetele de software I-Shift. Pentru a vedea toate caracteristicile și conținutul exact al fiecărui pachet, vă rugăm să luați legătura cu atelierul Volvo și să solicitați fișele tehnice pentru versiunea dumneavoastră specifică de I-Shift.

Volvo I-shift upgrade gears global

Enhanced Gear Selection Adjustment, incl. Kick-Down

Aceasta permite ca atât treapta de pornire selectată automat, cât și treapta de rulare în modul Automat să fie reglate prin activarea butonului plus/minus de pe maneta schimbătorului de viteză.

Există și o funcție care facilitează reglarea vitezei atunci când vehiculul staționează sau rulează foarte încet – în ambuteiajele de trafic, de exemplu. Treptele pot fi schimbate și în sens superior, deoarece viteza motorului crește automat înainte de schimbarea vitezelor.

Funcția de accelerare la maximum selectează o viteză pentru accelerația maximă prin modificarea strategiei de schimbare a treptelor de viteză pentru a maximiza accelerația vehiculului.

Volvo I-shift upgrade bad roads global

Performanțe îmbunătățite – Drumuri degradate

Acest pachet opțional este special adaptat condițiilor specifice din segmentele de construcții și transport de cherestea.

Modul Performanță P+ include diverse funcții care adaptează schimbarea treptelor de viteză și selectarea vitezelor la condiții dificile de rulare și la pornirea din rampă. De asemenea, include funcții de facilitare a pornirii de pe loc în condiții dificile de rulare.

Această caracteristică poate fi combinată fără nicio problemă cu programul de Transport de mare tonaj (TP-HD). Funcțiile AVO-ENH vor fi active doar atunci când modul HD nu este activ și când este selectat modul de putere.

Volvo I-shift upgrade I-see global

I-See

I-See nu doar că ține minte dealurile pe care trebuie să conduceți. Deține și informații anterioare despre înclinația pantelor.

Face acest lucru prin accesarea datelor de la toate camioanele care folosesc I-See. Aceste informații sunt stocate într-o bază de date. De îndată ce un autocamion parcurge un traseu, toate celelalte autocamioane pot utiliza informațiile despre topografia traseului respectiv prin intermediul unității de comunicare Telematics Gateway. Utilizarea I-See poate genera economii de combustibil de până la 5%.

Kiturile de software sunt vândute doar drept kituri de accesorii și trebuie să fie combinate cu I-Cruise (Smart Cruise Control).

Volvo I-shift upgrade heavy duty global

Heavy Duty GCW Control

(Disponibil numai pentru anumite combinații de motor/cutii de viteze.)

Optimizează schimbarea treptelor de viteză pentru sarcini maxime în combinație (85 t < GCW ≤ 180 t). Această funcție îmbunătățește manevrabilitatea și economia de combustibil în segmentul transportului de mare tonaj.

În modul HD, prima treaptă este folosită ca treapta de pornire, iar selectarea treptelor este adaptată la sarcini maxime în combinație. Printre altele, funcția TP-HD selectează treapta de pornire pentru a corespunde sarcinii maxime în combinație, protejând astfel ambreiajul.

Este utilizată întreaga gamă de viteze, iar vitezele sunt schimbate constant la turații mari pentru a menține cuplul motor și confortul la volan.

Volvo I-shift upgrade enhanced shift global

Enhanced Shift Strategy

(Funcționalitatea completă necesită EBS-MED.)

Prin interacțiunea cu EBS (Sistem de frânare controlat electronic cu discuri de frână, EBS-STD/EBS-MED) și ECS (Suspensie controlată electronic, SUSPL-EC), atât pornirea, cât și manevrabilitatea devin mai ușoare.

Acest mod de frânare maximizează efectele de frânare VEB/VEB+/retarder prin selectarea automată a treptei corespunzătoare, astfel încât motorul să funcționeze la turații maxime. Această funcție compensează rolul frânei de motor atunci când se schimbă vitezele în modul de frânare.

Volvo I-shift upgrade pto functions global

Enhanced PTO Functions

Funcții suplimentare care facilitează utilizarea prizei de putere. Funcțiile prizei de putere I-Shift fac posibilă activarea unor proprietăți precum Poziția neutră automată, Blocarea marșarierului și conectarea divizorului de trepte.

Volvo I-shift upgrade smart cruise control global

Smart Cruise Control

Optimizează viteza de croazieră și limitează efectul auxiliar de frânare atunci când condițiile de trafic o permit – pe pantele cu înclinare ușoară, de exemplu.

Volvo I-shift upgrade iroll global

I-Roll

Funcție de rulare prin inerție care economisește combustibil. I-Roll este utilizată atunci când nici puterea motorului, nici frâna de motor nu sunt necesare – de exemplu, când se rulează pe drumuri plane.

Volvo I-shift upgrade launch control global

Launch Control

Funcționează împreună cu EBS și activează automat funcții de frânare care ajută la pornirea de pe loc și la manevrele în spații înguste.

Contactați-ne

Contactați dealerul local Volvo Trucks pentru a vedea caracteristicile complete și toate detaliile ofertelor.