TRUCKS

Volvo FH cu I-Save

Mai multă bucurie, mai puțin combustibil.

De ce să alegeți între o manevrabilitate remarcabilă și o economie excelentă de combustibil, când le puteți avea pe ambele?

Obținerea unui mariaj perfect între plăcerea de a conduce și economia de combustibil descrie cel mai bine versiunea actualizată a modelului Volvo FH cu I-Save. Reducerea consumului de combustibil fără a face compromisuri în ceea ce privește productivitatea, performanța sau bucuria pe care v-o oferă drumul. Cu alte cuvinte, vă veți îndrăgosti imediat de acest autocamion.

Volvo FH cu I-Save câștigă teste independente privind economia de combustibil

La două teste separate, efectuate de reviste germane de profil, Volvo FH cu I-Save a ieșit pe primul loc la economia de combustibil.

 

Descărcați testul (PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

Acest lucru confirmă că truda noastră într-adevăr dă roade. Iar cu noile îmbunătățiri pe care le-am adus lanțului cinematic, modelul Volvo FH cu I-Save va fi și mai eficient în privința consumului de combustibil.

Manevrabilitate excelentă cu I-Shift actualizat

Cu noile actualizări în privința eficienței și manevrabilității aduse cutiei noastre de viteze – o referință in industrie - schimbarea treptelor de viteză a devenit cu 30% mai rapidă. Acest lucru înseamnă o experiență de condus mult mai lină și o îmbunătățire considerabilă în privința accelerării și menținerii vitezei. Pe scurt, noul I-Shift oferă o manevrabilitate de neegalat, fără a sacrifice eficiența consumului de combustibil.


Citiți mai multe despre I-Shift

Principalele 9 actualizări
care contribuie la economisirea combustibilului

Aceste îmbunătățiri aduse lanțului cinematic și cabinei nu numai că îmbunătățesc economia de combustibil, dar oferă și o experiență de condus mai lină și mai plăcută – pe șosea și în afara acesteia. Iată principalele 9 îmbunătățiri care contribuie la economisirea combustibilului.

Descoperiți varianta perfectă pentru dumneavoastră

Vă interesează să aflați mai multe despre Volvo FH cu I-Save? Dealerul local vă va prezenta cu plăcere acest autocamion. Având în vedere noile îmbunătățiri aerodinamice și cele aduse lanțului cinematic, s-ar putea să fie exact autocamionul pe care îl căutați.