TRUCKS

Distribuiți informații prin intermediul rFMS 

Data Access

Utilizați deja o altă platformă decât Dynafleet pentru gestionarea parcului auto? Vă propunem o analiză mai atentă a serviciului Data Access. Vă permite să distribuiți datele vehiculului provenind de la autocamioanele dumneavoastră Volvo cu alte sisteme de gestionare a parcului auto. Pe baza standardului deschis rFMS, serviciul Data Access vă oferă flexibilitatea de a acționa eficient în ceea ce privește gestionarea parcului auto indiferent de platforma utilizată.

Parcuri auto mixte

Serviciul Data Access permite distribuirea eficientă a datelor dinspre autocamionul dumneavoastră Volvo către o platformă preferată de gestionare a parcului auto. Autocamioanele dumneavoastră Volvo sunt dotate cu hardware corespunzător.

Toate vehiculele dumneavoastră Dynafleet

Utilizați Dynafleet în cadrul unui parc auto mixt pentru majoritatea vehiculelor Volvo? În acest caz, puteți prelua datele vehiculului de la autocamioanele altor mărci prin intermediul standardului rFMS.

Aflați mai multe despre Dynafleet

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.