TRUCKS

Siguranță

Frânarea bruscă și intervenția sistemelor de siguranță activă ale autocamionului pot însemna că este nevoie ca stilul de condus al șoferului sa fie îmbunătățit. Serviciul Siguranță din Volvo Connect îi ajută pe managerii parcurilor auto și pe șoferi să identifice orice problemă, pentru a putea fi rezolvată. Pe lângă asigurarea protecției tuturor participanților la trafic, condusul prudent crește eficiența consumului de combustibil și reduce uzura – ceea ce poate imbunătăți rezultatele financiare.

Principalele avantaje 

Analizați și îmbunătățiți siguranța șoferilor.

Primiți avertizări legate de siguranță.

Reduceți riscul de accident. 

Aflați mai multe despre serviciul Siguranță de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul local.

Comportamentul șoferului și intervenția sistemului de siguranță activă

Serviciul Siguranță oferă informații importante pentru îmbunătățirea activităților dumneavoastră de transport. Pe lângă înregistrarea comportamentului șoferului, cum ar fi frânarea și accelerarea bruscă, serviciul înregistrează și evenimentele în care intervin sistemele de siguranță activă ale autocamionului, precum Avertizare de coliziune frontală cu frână de urgență și Sistemul electronic pentru stabilitate, evitându-se incidente sau accidente. Astfel, veți ști pe ce aspecte trebuie să se axeze instruirea șoferilor. Serviciul Siguranță vă va informa și dacă sistemele de siguranță activă ale autocamionului au fost dezactivate.

Notificări imediate și rapoarte

Serviciul Siguranță îl informează pe managerul parcului auto în timp real trimițându-i notificări când se declanșează evenimente legate de siguranță la bordul oricărui vehicul din parcul auto respectiv. În plus, evenimentele privind siguranța sunt disponibile într-un raport personalizabil, permițând analizarea detaliată a șoferilor și vehiculelor. Serviciul Siguranță înregistrează următoarele evenimente: 

  •  Frânările bruște
  •  Accelerările bruște 
  •  Avertizare de coliziune frontală cu frânare de urgență
  •  Sistem de avertizare șofer
  •  Sistemul electronic pentru stabilitate
  •  Sistemul de asistență pentru păstrarea benzii de rulare

Servicii Volvo Connect recomandate

Să luăm legătura

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un serviciu? Dealerul local vă poate ajuta.