TRUCKS

Service pentru vehicule

În atelierele noastre autorizate, autocamioanele dumneavoastră sunt pe mâini sigure. La Volvo Trucks, prioritatea noastră este să vă păstrați autocamioanele pe drum și în activitate. Cheia o constituie planificarea timpilor de întrerupere pentru service și reparații: se reduce oprirea, se extind intervalele de service și se economisesc timp și bani. Datorită conectivității și instrumentelor avansate de diagnosticare și telematică Volvo Trucks, putem planifica și pregăti operațiunile de service în funcție de utilizarea reală a vehiculului. Și prin monitorizare în timp real putem anticipa chiar opriri neașteptate și le putem transforma în vizite planificate de atelier. Totul pentru a vă simți încrezător pe drum, pentru a vă bucura de disponibilitate sporită și pentru a vă păstra promisiunile față de clienți.

 

De ce Service Original Volvo

  • Mereu Piese Originale Volvo, acum cu
    2 ani garanție din momentul montării piesei
  • Peste 2.000 de dealeri și
    ateliere în 130 de țări
  • Tehnici autorizați și instruiți
  • Asistență rutieră în 16 limbi
  • Service dintr-o singură oprire
  • Contracte de service personalizate

Monitorizare în timp real și servicii de disponibilitate

Aflați cum folosește Volvo Trucks conectivitatea îmbunătățită pentru a-și monitoriza autocamioanele în timp real și pentru a prezice opriri neplanificate înainte ca acestea să se producă. Împreună cu descărcarea de software de la distanță și cu Volvo Action Service (VAS), oferă soluții de transport mai inteligente, care mențin vehiculele în funcțiune și stabilesc standardul pentru disponibilitate.

Știri și relatări relevante

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor.

Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.
 

Aveți nevoie de asistență? Apelați Volvo Action Service la 0800 XX XX XX