TRUCKS

Serviciul Găzduire Card Companie 

Nu trebuie să vă faceți griji că ratați o descărcare impusă de lege a datelor despre șoferi colectate de tahograf. Serviciul Găzduire Card Companie vă va oferi liniște sufletească, știind că puteți accesa online oricând cartela de companie, găzduită în siguranță pe serverul Volvo Trucks. Vă puteți accesa datele și fișierele de oriunde și oricând, din Volvo Connect. 

Principalele avantaje

Păstrați-vă cartela de companie în siguranță, online.

Nu ratați niciodată o descărcare impusă de lege.

Accesați-vă datele nonstop, în Volvo Connect. 

Aflați mai multe despre serviciul Găzduire Card Companie de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul.

O modalitate comodă de a respecta mereu legea

Legislația europeană și națională impune cerințe stricte privind gestionarea timpilor de condus și de odihnă. Aceasta înseamnă că informațiile din memoria tahografului și cartelele șoferilor trebuie descărcate periodic și stocate conform anumitor specificații. O cartelă de companie sortează datele în mod unic pentru organizația dumneavoastră și este necesară pentru autorizarea descărcărilor.

Serviciul Timpi Șofer din Volvo Connect vă permite să descărcați de la distanță datele de pe cartela șoferului și din memoria tahografului direct la birou. Găzduire Card Companie este un serviciu suplimentar, care vă permite să vă stocați cartela de companie în siguranță pe serverul nostru, astfel încât să fie disponibilă oricând pentru a asigura conformitatea.

Accesați-vă datele de oriunde

Cu serviciul Găzduire Card Companie, cartela respectivă este întotdeauna online – o condiție prealabilă pentru activarea descărcărilor automate de la distanță. Vă puteți accesa datele și fișierele de oriunde și oricând, din Volvo Connect. Fișierele sunt salvate în Volvo Connect timp de cinci ani și pot fi exportate sau redirecționate cu ușurință către un software de analiză terț.

Nu este necesară întreținerea

Găzduirea cardului de companie vă oferă flexibilitatea de a vă accesa fișierele după descărcările zilnice, fără a mai fi necesară găzduirea cartelei de companie pe serverul dumneavoastră. Astfel, se reduce munca administrativă manuală și se asigură securitatea maximă a datelor.

Să ne cotectăm!

Sunteți gata să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.