TRUCKS

Poziționare

Datorită serviciului Poziționare din Volvo Connect, va fi mai ușor să vă localizați autocamioanele și să planificați activitățile de transport. Acesta vă oferă acces la hărți detaliate, cu informații despre autocamioanele și șoferii dumneavoastră. Puteți să urmăriți pozițiile vehiculelor dumneavoastră în timp real. Sau să vedeți informații despre trafic și drum, benzinării și stații de încărcare, dar și altele. Să primiți alerte când apar probleme ca depășirea vitezei legale sau legate de presiunea în anvelope. Mai mult, puteți chiar să creați limite geografice, pentru a urmări vehiculele când intră într-o zonă sau ies. Totul pentru a obține mai mult control asupra fiecărei livrări.

Principalele avantaje

Urmăriți-vă autocamioanele
în Volvo Connect.

Analizați cursele și îmbunătățiți productivitatea.

Planificați trasee
personalizate.

Obțineți alerte de limitare geografică.

Respectați condițiile de trafic și de drum.

Vedeți starea bateriei și nivelul de încărcare.

Aflați mai multe despre serviciul Poziționare de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul.

Urmărirea altor active

Vreți să vă localizați remorcile, vehiculele de intervenție, containerele și alte active în mișcare? Funcția Urmărire unitate vă oferă o imagine de ansamblu a poziționării activelor dumneavoastră. Această funcție este inclusă în toate serviciile Volvo Connect și reprezintă o completare optimă a serviciului Poziționare.

Limite geografice

Este nevoie să vă informați în mod automat colegii atunci când vehiculele intră într-o zonă sau ies? Prin configurarea de „limite geografice”, se afișează în cabină și la sediu informații esențiale, care economisesc timp, când autocamionul intră într-o anumită zonă geografică sau o părăsește – de exemplu, un terminal.

NE CONECTĂM?

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.