TRUCKS

Autonomie și traseu

Autonomie și traseu este un instrument puternic de planificare a traseului și estimare a autonomiei autocamioanelor electrice. Utilizând acest serviciu disponibil în Volvo Connect, puteți să simulați traseul unui autocamion electric și să obțineți o estimare a autonomiei sale și a consumului său de energie. Astfel, vă puteți asigura că autocamionul va avea suficientă energie electrică pentru a-și finaliza misiunea – deci puteți planifica sarcinile de transport cu încredere. 

Autonomia unui autocamion electric este influențată de numeroși factori. Printre aceștia se numără specificația tehnică, mărimea sarcinii utile, temperatura exterioară, topografia traseului și posibila echipare a autocamionului cu utilaje speciale consumatoare de energie, cum ar fi un compactor de gunoi. Cunoașterea impactului tuturor acestor factori asupra autonomiei unui autocamion poate fi o provocare, dar serviciul Autonomie și traseu face automat toate calculele. Astfel, veți putea să vă gestionați parcul auto mai ușor și să maximizați eficiența autocamioanelor dumneavoastră electrice.

Principalele avantaje

Simulați traseul autocamionului.

Estimați consumul de energie și autonomia.

Adăugați stații de încărcare.

Trimiteți traseul către sistemul de navigație din bordul autocamionului.

Asigurați respectarea planificării.

Asistență pentru toate autocamioanele electrice.

Aflați mai multe despre Autonomie și traseu de mai jos. Pentru mai multe informații, puteți să accesați Volvo Connect Marketplace sau să contactați dealerul.

Alte servicii pentru autocamioanele electrice

NE CONECTĂM?

Sunteți gata să începeți să utilizați Volvo Connect? Sau aveți o întrebare legată de un anumit serviciu? Reprezentantul local vă poate ajuta.