TRUCKS

Deplasare în condiții sporite de siguranță pentru transporturi mai sigure

Dynafleet Safety

Frânarea și intervenția bruște din partea sistemului de siguranță activă al autocamionului ar putea indica o situație dificilă de trafic. Dynafleet Safety vă ajută să identificați aceste situații. Și deoarece deplasarea în condiții de siguranță înseamnă în general o eficiență sporită a consumului de combustibil și o uzură mai redusă, acest serviciu vă oferă beneficii multiple.

Accelerare, frânare și comportament

Dynafleet Safety oferă o bază solidă pentru îmbunătățirea operațiunilor dumneavoastră de transport. Prin înregistrarea comportamentului șoferului, cum ar fi frânarea bruscă și accelerația puternică, potențialul de îmbunătățire devine evident. Acesta este un început bun pentru eforturile de instruire a șoferilor.

Intervenția sistemului de siguranță activă

Serviciul de siguranță înregistrează, de asemenea, evenimente în care sistemele de siguranță activă ale autocamionului, precum Avertizarea de coliziune cu frână de urgență și Comanda electronică de stabilitate, intervin pentru a evita incidentele sau accidentele. Evenimentele frecvente pot fi declanșate de o situație dificilă de trafic și, prin urmare, necesită o deplasare atentă și prudentă.

Avantaje principale

  • Un fundament bazat pe fapte pentru o analiză de siguranță.
  • Oferă atât notificări de atenționare, cât și rapoarte de urmărire.
  • Îmbunătățește gândirea axată pe siguranță și reduce accidentele.
  • Siguranța reprezintă un avantaj competitiv.

Descoperiți potențialul

Dealerul Volvo Trucks vă poate prezenta modul în care Dynafleet Safety vă ajută să utilizați la maxim potențialul vehiculelor și al șoferilor dumneavoastră.