TRUCKS

Păstrați calitatea originală a autocamionului Volvo cu piese recondiționate

Volvo Reman

Vă bucurați de siguranța pe care o oferă piesele originale Volvo, dar la un preț redus – și cu un impact mai mic asupra mediului.

Fiabilitate. Durabilitate. Accesibilitate.

Este Volvo dacă respectă standardul ridicat de calitate pe care îl așteptați de la noi. În cel mai mic detaliu. Așteptați-vă la aceeași calitate de la Volvo Reman. Pentru că sunt Piese originale Volvo – recondiționate la starea inițială și oferite la un preț competitiv. De fapt, standardele de calitate aplicate unei piese refabricate sunt exact la fel ca și cele pentru piesele noi. Și susținute de aceeași garanție.

Caracteristici și avantaje

  • Mai rentabile decât piesele noi
  • Întotdeauna conforme cu cele mai recente specificații tehnice
  • Aceleași condiții de garanție ca pentru piesele originale Volvo
  • Mai puțin timp necesar în service în comparație cu operațiunile de reparații
  • Aceeași calitate și performanță ridicate ca în cazul unei piese noi
  • Impact redus asupra mediului

Vedeți cum piesele uzate returnate devin piese de schimb Volvo Reman

Aflați cum, prin procesul de refabricare, piesele uzate returnate destinate refabricării au primit acum o nouă viață ca piese Volvo Reman. 

Alegerea potrivită pentru mediu

Comparativ cu fabricarea pieselor noi, refabricarea pieselor uzate poate utiliza cu până la 85% mai puține materiale și cu până la 80% mai puțină energie. Ceea ce înseamnă că, atunci când alegeți Volvo Reman, faceți alegerea potrivită nu numai pentru autocamionul dumneavoastră, ci și pentru mediu.

Piesele de care aveți nevoie

Gama noastră de piese Volvo Reman este una din cele mai vaste de pe piață. Puteți găsi orice, de la injectoare, unități de comandă și kituri de ambreiaj la motoare, cutii de viteze, turbocompresoare și filtre de particule diesel (DPF) – toate la un preț pe care îl veți aprecia și la standarde pe care puteți să vă bazați.

Testate. Și retestate.

Asigurarea calității începe în momentul în care ne este returnată o piesă uzată. Mai întâi dezasamblăm, curățăm și inspectăm amănunțit toate componentele. Rulmenții, garniturile, periile și alte asemenea componente sunt înlocuite cu Piese originale Volvo complet noi. Componentele sunt prelucrate pentru a satisface cerințele tehnice și vor fi actualizate la cele mai recente specificații disponibile. Apoi testăm din nou toate piesele Volvo Reman înainte ca acestea să iasă din fabrică. În cele din urmă, piesele sunt montate în atelierele Volvo de către tehnicieni Volvo.

Contactați dealerul

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, dealerul local Volvo Trucks este aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.