TRUCKS

Gama Volvo FH Aero. Avansată.

Vă prezentăm camionul nostru cel mai eficient de până acum în privința consumului de combustibil. Silueta simplificată, cu partea frontală extinsă și sistem de monitorizare cu camere video, nu numai că îi conferă o estetică îndrăzneață, dar contribuie și la economisirea considerabilă a energiei. Deceniile de inovații revoluționare privind eficiența, confortul și siguranța, precum și cercetarea, dezvoltarea și testarea pe larg ne-au condus aici: noua gamă Volvo FH Aero.

Economii cu 5% mai mari datorită reducerii consumului de combustibil

Noua parte frontală extinsă, cu formă aerodinamică și sistem de monitorizare prin camere video, precum și caracteristicile de design inteligente, cum ar fi etanșarea mai bună a cabinei, noua zonă a emblemei și prelungirea în sus a apărătoarelor laterale, reduc semnificativ rezistența la rulare – astfel, consumul de combustibil pentru Volvo FH Aero este mai mic cu până la 5%*.

 

Citiți mai multe despre procesul ce stă la baza dezvoltării

Îmbunătățiți și mai mult eficiența energetică

Volvo FH Aero și Volvo FH16 Aero sunt proiectate pentru un condus eficient la viteze mari, indiferent dacă alegeți motorul electric, pe gaz sau diesel. Pe lângă noua și aerodinamica parte frontală extinsă și sistemul de monitorizare cu camere video, se adaugă noile frâne cu disc fără rezistență la rulare, sistemul I-See îmbunătățit și renumitul I-Save, care vă vor ajuta să creșteți eficiența energetică și să reduceți amprenta de carbon și mai mult.

Adaptat traseelor dumneavoastră, cu I-See

I-See optimizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, rularea liberă și opririle motorului pentru un anumit traseu, atunci când vă deplasați cu pilotul automat activat. Sistemul I-See îmbunătățită ia acum în considerare și topografia, curbele și sensurile giratorii de pe traseu, precum și informațiile despre trafic în timp real. Aceasta înseamnă că puteți utiliza pilotul automat în și mai multe situații, pentru a îmbunătăți eficiența consumului de combustibil după ce porniți la drum.

Descoperiți I-See

Sistem de monitorizare prin camere video

Sistemul de monitorizare prin camere video include trei camere video. Eliminarea oglinzilor are ca rezultat o vizibilitate directă sporită, deoarece nu există cadre de oglinzi care să vă blocheze câmpul vizual. Sistemul de monitorizare prin camere video îmbunătățește și mai mult vizibilitatea în spate când plouă sau în condiții de ceață și reduce la minimum disconfortul cauzat de lumina directă a soarelui. Toate contribuind la o experiență mai bună a șoferului.

Perspectivă îmbunătățită

Pe lângă îmbunătățirea aerodinamicii, sistemul de monitorizare prin camere video extinde câmpul vizual atât în condiții bune, cât și în condiții dificile. Modul nocturn ajută șoferul atunci când este întuneric, iar modul de supraveghere îi permite să vadă afară, chiar dacă sunt trase perdelele camionului.

Experiență îmbunătățită a șoferului

Așteptați cu nerăbdare traseele lungi și bucurați-vă de momente foarte plăcute în cabină. Interfața intuitivă pentru șofer, noul sistem de Infotainment și sistemul audio modern oferă confort atât în timpul condusului, cât și al odihnei. Aveți la îndemână tot ce vă trebuie.

Gama Volvo FH Aero. Avansată.

Gama Volvo FH Aero este concepută pentru a economisi energie și include diferite lanțuri cinematice și designuri ale cabinei, astfel încât să puteți găsi exact ceea ce corespunde activității pe care o desfășurați. Alegeți între lanțurile cinematice diesel, electrice și pe gaz și adaptați-vă camionul Volvo activității pe care o desfășurați, asigurând atât confortul șoferului, cât și funcții inteligente, pentru a îmbunătăți productivitatea.

Nu ratați nicio noutate importantă  abonați-vă la buletinul informativ. 

* Economia reală de combustibil depinde de mai mulți factori, cum ar fi viteza de deplasare, utilizarea controlului vitezei de croazieră (pilotului automat), specificația vehiculului, sarcina vehiculului, topografia reală, experiența șoferului, întreținerea vehiculului și condițiile meteorologice.

 

Este posibil ca funcțiile descrise să nu fie standard sau disponibile pentru toate nivelurile de echipare și opțiunile de lanț cinematic.

Pornește la drum cu o rezistență redusă la rulare

Aflați mai multe despre noua noastră familie extinsă și cum poate contribui designul aerodinamic la îmbunătățirea afacerii dumneavoastră.