TRUCKS

Volvo FH – Experiența supremă pentru transportul de cursă lungă

Pentru viața la volan, vă doriți un autocamion care vă oferă siguranță și confort la drum lung. Volvo FH este un simbol pentru transportul de cursă lungă care vă optimizează disponibilitatea și eficiența consumului de combustibil și oferă un excelent mediu de condus pentru șofer. Pur și simplu, Volvo FH este mai eficient ca oricând.

Beneficii maxime

Eficientizați-vă la maxim consumul de combustibil

Putere personalizată pentru activitatea dumneavoastră

Totul despre lanțurile cinematice Volvo FH

Următorul pas în evoluție

O constantă în continuă schimbare în transportul de cursă lungă

Câteva caracteristici de bază Volvo FH

Putere motor: 420 – 540 CP
Cinci dimensiuni de cabină
Diesel, biodiesel, HVO, LNG și Electric
Autotractor sau autoșasiu
Informații detaliate ca specificații

Personalizat pentru productivitatea dumneavoastră

Un șasiu conceput pentru activitatea dumneavoastră

Gamă amplă de servicii

Eficientizați-vă la maxim activitatea

Puteți obține o prezentare generală a Volvo FH din broșura interactivă a produsului

Opțiuni cabină Volvo FH

Particularități Volvo FH

Ce spun oamenii despre Volvo FH?

Am cumpărat primele noastre autocamioane Volvo la începutul anilor 1980 – două autocamioane Volvo, pe care le-am condus eu însumi. Am ales Volvo datorită calității superioare a vehiculelor sale și suntem foarte mulțumiți de performanța autocamioanelor achiziționate. Acum, Volvo este parte integrantă a tradiției noastre.

Servicii care vă susțin afacerea

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Întrebări frecvente despre Volvo FH

Cei mai mulți dintre clienții noștri care lucrează în transportul de cursă lungă aleg Volvo FH. Dar este folosit frecvent și pentru transporturi de cherestea și activitățile în construcții. Volvo FH este o alegere excelentă pentru activități solicitante, în cazul cărora aveți nevoie de tracțiune puternică și de o cabină spațioasă și confortabilă.

Dacă doriți, puteți obține Volvo FH cu o combinație rezistentă pe puntea tandem. Oferă o combinație excelentă de sarcină utilă, tracțiune și eficiență în materie de combustibil – în special cu tandemul cu punte motoare liftabilă. Vă va susține în condiții foarte dificile. În orice caz, dacă aveți nevoie într-adevăr de o punte motoare față, vă recomandăm să analizați cu atenție Volvo FMX.

Depinde cât de înalt sunteți. Cabina noastră Globetrotter oferă o înălțime interioară maximă de 205 cm, dar dacă acordați prioritate spațiului, ar trebui să optați pentru cabina Globetrotter XL sau Globetrotter XXL. Ambele oferă o înălțime interioară maximă de 220 cm. Varianta din urmă este echipată cu un pat mai larg și reprezintă alegerea noastră cea mai confortabilă.

Confortabil. Veți avea mult spațiu, un pat confortabil și o temperatură plăcută indiferent de temperatura exterioară. Chiar dacă utilizați multe echipamente care consumă energie, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la starea bateriei în dimineața următoare, deoarece puteți comanda Volvo FH cu baterii duale și circuite separate pentru funcțiile de locuit și pentru motor.

Da, puteți! Toate motoarele noastre D13 pot funcționa pe HVO, iar unele dintre ele funcționează pe biodiesel. În plus, vă oferim două motoare care pot funcționa cu gaz natural lichefiat sau cu biogaz (LNG), care vor reduce considerabil amprenta de mediu.

OBȚINEȚI INFORMAȚII DESPRE VOLVO FH DE LA REPREZENTANTUL DUMNEAVOASTRĂ

Aveți întrebări? Vreți să vorbiți cu cineva despre viitorul dumneavoastră autocamion? Sau știți deja dacă sunteți gata să treceți la noul Volvo FH?