TRUCKS

Volvo FH16 – COMBINAȚIA PERFECTĂ DE PUTERE ȘI CONFORT

Când viața pe șosea vă face să vă doriți doar ce este mai bun. Volvo FH16 vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a acționa eficient și un nivel de confort care face condusul mai puțin dificil. Reprezintă o emblemă în industrie și un instrument de încredere, acum mai mult ca niciodată. Atunci când este nevoie, face față unor sarcini maxime în combinație de până la 325 de tone.

Confort fără compromisuri

De ce să vă mulțumiți cu mai puțin dacă puteți opta pentru ce este mai bun?

Putere personalizată pentru activitatea dumneavoastră

Lanțuri cinematice cu până la 750 CP la dispoziția dumneavoastră

Puterea evoluției

Următorul nivel pentru putere și fiabilitate

Câteva caracteristici

Putere motor: 550–750 CP
Cinci dimensiuni de cabină
Diesel și HVO
Autotractor sau autoșasiu
Informații detaliate

Personalizat pentru productivitate

Un șasiu conceput pentru activitatea dumneavoastră

Gamă amplă de servicii

Optimizați-vă și mai mult operațiunile

Puteți obține o prezentare generală a modelului Volvo FH16 din broșura interactivă a produsului

Opțiuni cabină Volvo FH16

Particularități Volvo FH16

Ce spun oamenii despre Volvo FH16?

Cei aproape 50 de ani de colaborare cu Volvo ne-au ajutat să obținem succesul. Autocamionul meu de cherestea este aproape perfect. Dacă Dumnezeu ar crea unul mai bun, L-ar păstra pentru El.

Servicii care vă susțin afacerea

ACCESORII PENTRU AUTOCAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ

Personalizați-l așa cum doriți

Întrebări frecvente despre Volvo FH16

Puterea și capacitatea sa de a transporta încărcături de mare tonaj au făcut ca Volvo FH16 să devină consacrat pentru transportul de cherestea, transportul de mare tonaj și transportul minier. Dar poate fi proiectat, de asemenea, ca un autocamion rapid și confortabil de transport de cursă lungă, pentru a da doar un exemplu.

Pentru condiții cu adevărat dificile în care aveți nevoie de tracțiune integrală, vă recomandăm modelul Volvo FMX. În orice caz, puteți comanda un Volvo FH16 cu o combinație rezistentă de punte tandem, care îmbină excelent sarcina utilă, tracțiunea și eficiența consumului de combustibil.

Depinde cât de înalt sunteți. Cabina noastră Globetrotter oferă o înălțime interioară maximă de 205 cm, dar dacă acordați prioritate spațiului, ar trebui să optați pentru cabina Globetrotter XL sau Globetrotter XXL. Ambele oferă o înălțime interioară  maximă de 220 cm. Varianta din urmă este echipată cu un pat mai larg și reprezintă alegerea noastră cea mai confortabilă.

Acesta se numără printre cele mai confortabile autocamioane posibile. Veți avea mult spațiu, un pat confortabil și o temperatură plăcută indiferent de temperatura exterioară. Chiar dacă utilizați multe echipamente care consumă energie, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la starea bateriei în dimineața următoare, deoarece puteți comanda Volvo FH16 cu baterii duale și circuite separate pentru funcțiile de locuit și pentru motor.

Da, puteți! Toate motoarele noastre D16 pot funcționa pe HVO, iar unele dintre ele funcționează pe biodiesel. În funcție de alegerea dumneavoastră, puteți reduce considerabil amprenta de mediu.

SOLICITAȚI-I REPREZENTANTULUI DUMNEAVOASTRĂ INFORMAȚII DESPRE VOLVO FH16

Aveți întrebări? Vreți să vorbiți cu cineva despre viitorul dumneavoastră autocamion? Sau știți deja dacă sunteți gata să treceți la noul Volvo FH16?