TRUCKS

Volvo FMX – ajunge întotdeauna la timp, indiferent de starea drumului

Unele activități trebuie să se desfășoare optim chiar și atunci în condiții dificile. Volvo FMX este cel mai rezistent autocamion Volvo Trucks pentru construcții de până acum și va eficientiza cele mai dificile activități – indiferent dacă se deplasează pe drum sau pe teren accidentat. Personalizați-l conform necesităților dumneavoastră și condițiilor cărora va trebui să le facă față. 

Deplasare pe teren accidentat

Nu lăsați starea drumului să vă oprească

Putere personalizată pentru activitățile dumneavoastră

Detalii despre lanțul cinematic Volvo FMX

Următorul pas al evoluției

Mai sofisticat și mai sigur ca niciodată

Câteva caracteristici de bază Volvo FMX

Putere motor: 330 – 540 CP
Șase dimensiuni de cabină
Diesel, biodiesel, HVO și Electric
Gardă la sol de până la 300 mm
Informații detaliate ca specificații

Personalizat pentru productivitatea dumneavoastră

Un șasiu conceput pentru activitatea dumneavoastră

Gamă amplă de servicii

Eficientizați-vă la maxim activitatea

Puteți obține o prezentare generală a Volvo FMX din broșura interactivă a produsului  

Opțiuni cabină Volvo FMX

Particularități Volvo FMX

Ce spun oamenii despre Volvo FMX?

Nu știm niciodată ce se află în față. Terenul se modifică și ceea ce arată într-un anumit fel la un moment dat poate să se schimbe rapid.

Servicii care vă susțin afacerea

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Întrebări frecvente despre Volvo FMX

Producția tuturor autocamioanelor noastre presupune combinarea unor componente de înaltă calitate pentru a vă oferi un autocamion eficient și durabil, optimizat pentru modul în care urmează să îl utilizați. În plus, Volvo FMX dispune de o cabină exterioară care poate face față condițiilor dificile fără a se deteriora. Partea frontală robustă, cu un unghi de atac îndrăzneț, cu scutul și bara de protecție din oțel care protejează farurile și alte componente sunt doar câteva exemple în acest sens. Garda mare la sol și combinațiile rezistente de punți sunt alte exemple. Luate în ansamblu, acestea sunt greu de contracarat.

Desigur! Puteți solicita o versiune cu una, două sau trei punți motoare. Ceea ce înseamnă că îl puteți obține într-o configurație de tip 4×4 sau 6×6. În plus, îl puteți obține într-o combinație 8×6 dacă trebuie să transportați încărcături grele în condiții dificile. Dacă aveți nevoie de sarcină utilă mai mare, sunt disponibile combinații de tip 10×4 și 10×6.

Desigur, răspunsul depinde de versiunea pe care o alegeți. Dar, în general, cabinele sunt mai spațioase decât cele de pe modelul anterior Volvo FMX. Cabina de zi este creată pentru a vă oferi spațiul de care aveți nevoie în deplasare și pentru desfășurarea activităților dumneavoastră, optimizând în același timp lungimea suprastructurii pentru încărcătură. Cabina de dormit și cabina Globetrotter vă oferă mult spațiu și confort deosebit pentru odihna de noapte.

Da, puteți! Toate motoarele noastre D11 și D13 pot funcționa pe HVO, iar unele dintre ele funcționează pe biodiesel.

Obțineți informații despre Volvo FMX de la reprezentantul dumneavoastră

Aveți întrebări? Vreți să vorbiți cu cineva despre viitorul dumneavoastră autocamion? Sau știți deja dacă sunteți gata să treceți la noul Volvo FMX?