TRUCKS

Volvo FMX Electric. Potrivit pentru construcții urbane

Odată cu creșterea rapidă a dezvoltărilor imobiliare urbane, același lucru se întâmplă și cu zgomotul și poluarea aerului. Robustul model Volvo FMX Electric poate livra sau prelua materiale de construcții, echipamente sau utilaje în zone sensibile ale orașului, cu cât mai puține perturbări posibile. Iar prin acest lucru îndeplinește cerințele autorităților și ale rezidenților, pentru transporturi mai curate și mai silențioase. Pentru a simplifica tranziția către transportul electric, camionul este oferit alături de pachete de service și suport pentru încărcarea bateriilor planificarea traseelor și a autonomiei, monitorizarea bateriilor și multe altele. 

Până la 44 tone GCW

Până la 490 kW putere

Până la 300 km autonomie

Mențineți productivitatea și dețineți controlul

Adăugarea unui camion electric Volvo în activitatea dvs este un proces simplu. Contractul de Service Volvo Gold va include monitorizarea bateriilor și va asigura disponibilitatea camionului și livrările zilnice prin intermediul planificării predictive a operațiunilor de service. Am adăugat, de asemenea, servicii pentru optimizarea utilizării camionului, de exemplu planificarea traseelor și autonomiei, poziționare cu statutul energiei disponibile și rapoarte de urmărire. Toate acestea pot fi accesate foarte ușor în portalul Volvo Connect, alături de celelalte servicii suport. Traseele pot fi distribuite între birou și camion, iar șoferul poate vizualiza cu ușurință diverse situații, precum statutul de încărcare sau poate controla aeroterma de parcare, prin intermediul aplicației MyTruck.

O deplasare lină cu un lanț cinematic puternic

Două sau trei motoare electrice, combinate cu o cutie de viteze I-Shift, adaptată pentru electromobilitate, asigură o experiență de conducere flunetă și puternică. Puterea robustă de până la 490 kW / 666 CP, este gestionată de un sistem unic de control al tracțiunii, dezvoltat de asemenea pentru performanțe înalte pe suprafețe alunecoase. Diferite moduri de conducere sunt disponibile pentru a obține performanța dorită, confortul si in acelasi timp un nivel de utilizare al energiei echilibrat. Pachetele de șase baterii înmagazinează  până la 540 kWh, asigurând o autonomie suficientă pentru diverse aplicatii de transpot în construcții.

 

Specifications – Volvo FMX Electric

Caracteristici

Volvo FMX Electric

Configurații axe

Tractor: 4×2, 6×2​, 6x4

Rigid: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4

Toate variantele sunt cu suspensie pneumatică

Cab​ine

Cabină joasă de zi, cabină de zi, cabină joasă de dormit, cabină de dormit, cabina Globetrotter

Masă maximă în combinațiet 

Până la 44 tone
Capacitate baterii 180–540 kWh, 2-6 baterii

Autonomie

Până la 300 km autonomie

Timp de încărcare (încărcare completă)

9,5 h cu AC (43 kW)

2,5 h cu DC (250 kW)

Lanț cinematic 

2 sau 3 motoare electrice, cutie de viteze I-Shift, 
Performanțe Până la 330–490 kW (450–666 CP) putere continuă

Applicații

Potrivit pentru orice carosare.

3 variante de priză de putere (electrică, mecanică și pe transmisie)

 

 

 

ORICE AUTOCAMION. COMPLET ELECTRIC

Autocamioane electrice specializate. Pe drumul către emisii zero.

Găsiți dealerul local

Întrebări frecvente

despre electromobilitate

Soluțiile noastre complet electrice