TRUCKS

Dynafleet – Range & Route

Pentru autocamioane electrice


Dynafleet – Range & Route este un instrument puternic disponibil in portalul Volvo Connect pentru planificarea traseului și simularea autonomiei, conceput special pentru autocamioanele electrice. Disponibil doar cu sistemul de management al flotei Dynafleet, serviciul oferă numeroase modalități prin care vă puteți asigura că vehiculele dumneavoastră au suficientă energie pentru a-și finaliza sarcinile de transport. În Dynafleet – Range & Route, puteți să simulați traseul unui autocamion electric și să stabiliți principalii factori care influențează autonomia acestuia, cum ar fi consumatorii de energie auxiliari, greutatea mărfurilor și topografia traseului. Serviciul vă va oferi, apoi, o estimare a autonomiei și a consumului de energie ale autocamionului. Puteți să adăugați puncte intermediare, să programați opriri pentru încărcare, dacă este necesar, să transmiteți traseul direct către sistemul de navigație prevăzut pe autocamion și să îl urmăriți în timp real pentru a vă asigura că este respectat. Cu Dynafleet – Range & Route, puteți planifica sarcinile de transport cu încredere, știind că vă veți respecta angajamentul luat – de fiecare dată.

Avantajele Dynafleet – Range & Route

Autonomia unui autocamion electric este influențată de numeroși factori. Printre aceștia se numără specificațiile, mărimea sarcinii utile, gradul de înclinare a traseului și dacă autocamionul este echipat cu utilaje speciale consumatoare de energie, cum ar fi un compactor de gunoi. Înțelegerea impactului tuturor acestor factori asupra autonomiei unui autocamion poate fi o provocare, dar Dynafleet – Range & Route face automat toate calculele. Astfel, veți putea să vă gestionați flota mai ușor și să maximizați eficiența autocamioanelor dumneavoastră electrice.

  • Simulați traseul autocamionului electric în Volvo Connect
  • Obțineți estimări privind consumul de energie și autonomia unui autocamion, inclusiv pe baza unor factori precum consumatorii de energie auxiliari, greutatea mărfurilor și topografia traseului
  • Adăugați opriri pentru încărcare, dacă este necesar
  • Transmiteți traseul direct către sistemul de navigație prevăzut pe autocamion
  • Urmăriți traseul în timp real, pentru a vă asigura că vehiculul îl respectă

Estimați autonomia autocamioanelor electrice

Cu Dynafleet – Range & Route, încorporarea autocamioanelor electrice în flotă este mai simplă ca oricând. Serviciul estimează autonomia fiecărui vehicul unic pe baza traseului stabilit de utilizator și a punctelor intermediare. Estimarea ia în considerare și factori precum modificarea sarcinii utile pe traseu și consumatorii auxiliari, cum ar fi un compactor de gunoi sau o betonieră. Dacă este necesar, în planul de simulare se poate adăuga încărcarea. Dynafleet – Range & Route este compatibil cu toate vehiculele electrice.

Transmiteți traseele direct către autocamion

Dynafleet – Range & Route este integrat cu sistemul de navigație din bordul autocamionului, astfel încât să puteți trimite traseul direct șoferului. Șoferul este informat unde se află fiecare punct intermediar și când este necesară încărcarea vehiculului. Volvo Connect afișează poziția curentă a vehiculului și estimează ora sosirii la următorul punct intermediar.

Alte servicii pentru autocamioanele electrice

Pachetul perfect

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să găsiți pachetul Dynafleet perfect pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.