TRUCKS

Volvo FE. Compact, dar versatil

Volvo FE poate fi adaptat pentru aproape orice activitate. Livrări în oraș, colectare deșeuri, activități de construcție sau de transport public sau de utilități. Oferă o capacitate mare de încărcare și opțiunea de a funcționa electric, pe gaz sau pe bază de tehnologie diesel. Autocamionul și serviciile personalizate sunt proiectate pentru a vă îmbunătăți afacerea. Disponibilitatea, eficiența și rentabilitatea sunt îmbunătățite. Acest autocamion este gata de funcționare.

Beneficii maxime

Profitați la maximum de energie și combustibil

Putere personalizată pentru activitățile dumneavoastră

Totul despre lanțurile cinematice Volvo FE

Tot ce trebuie să știți

Activitățile curente legate de autocamion

Câteva caracteristici de bază Volvo FE

Putere motor: 250–350 CP
Patru dimensiuni de cabină
Electric, CNG, Diesel
Autotractor sau autoșasiu
Informații detaliate ca specificații

Personalizat pentru activitățile dumneavoastră

Un șasiu conceput pentru activitate

Gamă amplă de servicii

Facilitați derularea optimă a activității dumneavoastră

Puteți obține o prezentare generală a Volvo FE din broșura interactivă a produsului

Un corespondent perfect pentru aceste segmente de transport

Opțiuni cabină Volvo FE

Particularități Volvo FE

Opțiuni de alimentare

Alegeți între motorizări electrice, pe gaz sau diesel. Vă puteți adapta Volvo FE pentru activitățile și contractele dumneavoastră – chiar și pentru cele mai stricte reglementări.

Opțiuni de alimentare

Cabina cu acces coborât

Intrați și ieșiți din cabină foarte ușor prin ușile pliante și bucurați-vă de cea mai bună vizibilitate posibilă.

Cabina cu acces coborât

Sarcina utilă

Șasiul Volvo FE este ușor și puternic și poate fi optimizat pentru sarcini utile foarte mari în configurația autobasculantă 6×2.

Sarcina utilă

Servicii care vă susțin afacerea

Personalizați-l așa cum doriți. Consultați gama noastră de accesorii

Descărcați broșura Volvo FE

Întrebări frecvente Volvo FE

Dacă operați în medii urbane și doriți flexibilitate sporită, comparativ cu sarcină utilă mare – aruncați o privire asupra Volvo FE. Este ușor de condus și poate suporta o sarcină utilă impresionantă. Este perfect pentru livrări, colectarea deșeurilor și transport de construcții.

Există o multitudine de opțiuni. Pe lângă diesel, Volvo FE funcționează cu combustibili alternativi precum biodiesel și HVO. Există, de asemenea, Volvo FE CNG alimentat cu gaz, care poate funcționa cu biogaz și poate reduce emisiile de CO₂. Nu în ultimul rând, există Volvo FE complet electric, cu zero emisii de eșapament, funcționare silențioasă și o autonomie de până la 200 km în operațiuni curente.

Depinde de modul în care personalizați șasiul și de ce fel de suprastructură pentru încărcătură aveți. Cel mai robust Volvo FE cu o punte tandem care oferă o masă totală a vehiculului de 32 de tone. În combinație cu un șasiu și o cabină ușoare, aceasta este o combinație excelentă pentru un autocamion compact cu sarcină utilă mare

Da, puteți! Este disponibil ca autotractor cu două punți, potrivit pentru tractarea de remorci atunci când greutatea redusă este prioritară față de sarcina utilă mare, viteze medii mai mari și confort de noapte.

Cabina cu acces coborât Volvo FE este o alegere excelentă atunci când șoferii intră și ies foarte mult din cabină – ca în transportul de colectare a deșeurilor și de livrare. Înălțimea de intrare este de până la 440 mm și există două versiuni disponibile. Unul cu podea de trecere și până la patru locuri, iar celălalt cu două locuri și cu tunel pentru motor.

Cu Volvo FE Electric, este ușor să luați Volvo Trucks ca partener. Dacă vreți să funcționați electric, vă putem oferi un pachet complet cu toate serviciile și asistența de care aveți nevoie pentru a trece la mobilitate electrică.

Gama de motoare diesel variază între 350 CP și 1400 Nm, ceea ce este suficient. Iar dacă optați pentru electromobilitate, beneficiați de 300 CP și de cuplu maxim disponibil instantaneu.

Aveți întrebări?

Dealerul local Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-i, contactați-i ori solicitați să vă facă o vizită.