TRUCKS

România

×

Ușor și versatil

Volvo FE

Volvo FE poate fi adaptat pentru aproape orice activitate. Distribuție urbană și regională, colectarea deșeurilor sau activități de construcții. Cu un șasiu ușor și puternic, oferă o capacitate mare de încărcare și este gata de funcționare.

Autocamionul și serviciile personalizate sunt proiectate pentru a vă îmbunătăți afacerea. Disponibilitatea, eficiența și rentabilitatea sunt îmbunătățite.

Design inteligent pentru stradă

EFICIENȚĂ INTEGRATĂ A COMBUSTIBILULUI

Gama de motoare speciale Volvo. Sistemul inteligent de transmisie I-Shift. și numeroase servicii de economisire a combustibilului. Autocamionul Volvo FE reprezintă eficiența consumului de combustibil pe patru (sau șase) roți.

Creșteți productivitatea

De la treapta de acces în cabină proiectată special pentru activitatea de distribuție la sistemul complex de management al flotei, autocamionul Volvo FE este întruchiparea productivității.

Beneficiați de acces ușor

Vă aflați într-un spațiu strâmt? Raza de bracaj mică, sistemul asistat de schimbare a vitezelor, vizibilitatea de top și ergonomia din timpul rulării fac din Volvo FE un autocamion extraordinar de manevrabil.

Examinați un Volvo FE de aproape

Analizați fiecare caracteristică a autocamionului Volvo FE. Apoi vizitați dealerul local Volvo Trucks pentru a face un tur direct.