TRUCKS

There are multiple H1 on the page. Please make sure only one H1 is published per page.

Volvo FH Electric.
Dintr-un oraș în altul, în confort deplin

Atunci când rutele dvs. de transport se extind, poate de la un oraș la altul, aceasta este alegerea potrivită. Volvo FH Electric oferă un confort excelent și o perspectiva facila asupra traficului. Este același camion iconic și capabil, iubit de șoferii din întreaga lume, cu o amprentă de carbon care vă îndeplinește obiectivele ambițioase. Pentru a simplifica tranziția către transportul electric, camionul poate fi însoțit de pachete complete de servicii și suport, pentru încărcarea bateriilor planificarea rutelor și a autonomiei, monitorizarea bateriilor și multe altele.

Până la 44 tone GCW

Până la 490 kW putere

Până la 300 km autonomie

Mențineți productivitatea și dețineți controlul

Adăugarea unui camion electric Volvo în flota dumneavoastră este un proces simplu. Contractul de Service Volvo Gold va include monitorizarea bateriilor și va asigura disponibilitatea camionului și livrările zilnice prin intermediul planificării predictive a operațiunilor de service. Am adăugat, de asemenea, servicii pentru optimizarea utilizării camionului, de exemplu planificarea traseelor și autonomiei, poziționare cu statutul energiei disponibile și rapoarte de urmărire. Toate acestea pot fi accesate foarte ușor în portalul Volvo Connect, alături de celelalte servicii suport. Traseele pot fi distribuite între birou și camion, iar șoferul poate vizualiza cu ușurință diverse situații, precum statutul de încărcare sau poate controla aeroterma de parcare, prin intermediul aplicației MyTruck.

Un lanț cinematic puternic și eficient

Două sau trei motoare electrice, combinate cu o cutie de viteze I-Shift, adaptată pentru electromobilitate, asigură o experiență de conducere lină și puternică. Puterea robustă  de până la 490 kW / 666 CP, este gestionată de un sistem unic de control al tracțiunii, dezvoltat de asemenea pentru performanțe ridicate pe suprafețe alunecoase. Diferite moduri de conducere sunt disponibile pentru a obține performanța dorită, confortul si nivelul de consum de energie dorit. Pachetele de șase baterii produc până la 540 kWh, asigurând o autonomie suficientă pentru multe misiuni de transport regional.

Specificatie tehnică – Volvo FH Electric

Caracteristici

Volvo FH Electric

Configurații axe

Tractor: 4x2, 6x2, 6x4. 

Rigid: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

Toate axele au suspensie pneumatică

Cabine

Cabină de dormit joasă, cabină de dormit, cabină Globetrotter, cabină Globetrotter XL

Masă totală în combinațiePână la 44 tone
Capacitate baterie180–540 kWh, 2-6 baterii

Autonomie

Până la 300 km (cap tractor 4x2 cu semiremorcă, în sarcină

Timp de încărcare (încărcare completă)

9,5h cu AC (43 kW)

2,5 h cu DC (250 kW)

Lanț cinematic

2-3 motoare electrice, cutie de viteze I-Shift
PerformanțăPână la 330–490 kW (450–666 CP) putere continuă

Aplicații

Pregătit pentru carosare: 3 variante de prize de putere (electrică, mecanică și pe transmisie)

ORICE AUTOCAMION. COMPLET ELECTRIC

Autocamioane electrice specializate. Pe drumul către emisii zero.

Găsiți dealerul local

Întrebări frecvente

despre electromobilitate

Soluțiile noastre complet electrice