TRUCKS

Trebuie doar să adăugaţi o suprastructură

PREGĂTIT PENTRU MONTAREA SUPRASTRUCTURILOR

Autobasculantă sau cisternă? Macara sau transportor de automobile? Poate furgon sau maşină de pompieri? Oricare ar fi activitatea pe care trebuie să o îndepliniți, șasiul Volvo este pregătit. Cu șasiul flexibil și numeroase opțiuni de echipare, este mai ușor să configurați autocamionul exact după necesități.

Din momentul în care comandați autocamionul Volvo, carosierul primește acces instant la portalul online Volvo Bodybuilder Instructions (VBI). Datorită schiţelor 3D precise, acesta poate începe să lucreze în timp ce noi construim autocamionul, care ajunge la fabrică complet pregătit, sărind peste lucrările inutile de reconstrucţie. Astfel, autocamionul este livrat mai repede, mai economic și este gata de lucru.

Caracteristici de carosare

Volvo Bodybuilder Instructions (VBI)
Disponibile 24/7 în 12 limbi, instrucțiunile VBI reprezintă o resursă esențială pentru carosieri și ateliere. Instrucţiunile pentru montarea suprastructurilor includ schiţele şasiului, schemele electrice, fişele de date şi accesoriile.

Prize de putere
Există mai multe alternative disponibile pentru priza de putere, dependentă sau nu de ambreiaj, pentru acționarea diverselor echipamente aflate la bord.

Cadru drept
Cadrul Volvo este complet drept și paralel în spatele cabinei, facilitând lucrările carosierului.

Zonă pentru carosier
Inginerii noștri nu amplasează niciodată piese care să se ridice deasupra cadrului. Această zonă aparţine în întregime carosierului, adăugând flexibilitate.

Orificii speciale
Cadrul este prevăzut cu un rând superior de orificii proiectat pentru suprastructură. Deoarece nu utilizăm nituri, carosierul poate ataşa cu uşurinţă echipamentele.

Consolă spate preferată.
Cadrul din spate poate fi tăiat din fabricație exact la lungimea dorită – în trepte de 50 mm – pentru a se potrivi perfect cu suprastructura.

Opţiuni de echipare

Există mai multe combinaţii posibile care fac autocamionul mai uşor de configurat. De aceea, oferim o gamă largă de opțiuni pentru configurații de punte, înălțimi de șasiu și ampatament.

 

 

Patru tăieturi pentru consola spate
Vă putem livra șasiul echipat din fabrică cu patru tipuri diferite de tăieturi pentru consola spate: înalt (autobasculante, elevatoare cu cârlig și autocamioane pentru deșeuri), jos (remorci cu ax central), curbat (autotractoare) sau drept (autoșasiuri).

Poziție antiîmpănare spate
Pentru a oferi și mai multe opțiuni pentru partea din spate, protecția antiîmpănare spate poate fi amplasată în câteva poziții diferite.

Două înălțimi pentru cadru
Alegeți cadrul de 266 mm sau 300 mm, în funcție de cerințele suprastructurii.

Modul pentru carosier
Carosierul poate accesa mai ușor sistemul electric al autocamionului pentru a configura funcțiile. Modulul pentru carosier este uşor de accesat cu ajutorul comutatoarelor flexibile de pe panoul de bord şi din telecomanda Work Remote.

Perfect pentru suprastructuri interschimbabile
Cursa de 295 mm a noii suspensii pneumatice spate în combinație cu șasiul foarte jos este soluția perfectă dacă transportați temporar anumite tipuri de încărcături.

Suporturi pentru atașare
Șasiul poate fi echipat din fabrică cu suporturi pentru atașare montate pe cadru – disponibile acum nu doar pentru zona dintre punți, ci și pentru consola spate.

Pregătire pentru macara
Șasiul jos și sarcinile mari pe punți se află pe lista de dorințe a oricărui constructor de macarale. Șasiul nostru vine echipat cu ambele. Putem să creăm şi un spaţiu pe cadru, lângă cabină, şi să vă livrăm autocamionul cu plăcile pentru macara montate din fabrică.

Ranforsări suplimentare
Unele sarcini grele pun o presiune ridicată asupra cadrului. Prin urmare, oferim o gamă largă de opțiuni de ranforsări interioare, pentru a vă oferi ranforsarea de care aveți nevoie.

Disponibil pentru aceste autocamioane

Sunteți pregătit pentru o caroserie ușoară?

Personalizarea autocamionului dumneavoastră începe de la reprezentantul local