TRUCKS

There are multiple H1 on the page. Please make sure only one H1 is published per page.

Volvo FM – Biroul dumneavoastră mobil

Un program aglomerat necesită instrumentele potrivite pentru ca viața dumneavoastră de zi cu zi să decurgă mai lin. Volvo FM este locul de muncă al șoferului activ și combină confortul excelent cu agilitatea, comoditatea și vizibilitatea de excepție. Vă puteți personaliza autocamionul pentru a se potivi cât mai bine activității dumneavoastră.

Personalizată pentru dumneavoastră

Autocamionul Volvo FM creat pentru nevoile dumneavoastră

Putere personalizată pentru activitatea dumneavoastră

Detalii despre lanțurile cinematice FM Volvo

Următorul pas în evoluție

Un profil nou, modern – într-o formă mai bună ca niciodată

Câteva caracteristici de bază Volvo FM

Putere motor: 330 – 500 CP
Șase dimensiuni de cabină
Diesel, biodiesel, HVO, LNG și Electric
Autotractor sau autoșasiu
Informații detaliate ca specificații

Personalizat pentru productivitatea dumneavoastră

Un șasiu conceput pentru activitatea dumneavoastră

Gamă amplă de servicii

Eficientizați-vă la maxim activitatea

Get an overview of the Volvo FM in the interactive product brochure 

Opțiuni cabină Volvo FM

Particularități Volvo FM

Ce spun oamenii despre Volvo FM?

Acum folosim numai autocamioane Volvo, deoarece valorile fundamentale ale brandului se împletesc îndeaproape cu ale noastre.

Servicii care vă susțin afacerea

Accesorii pentru autocamionul dumneavoastră

Personalizați-l așa cum doriți

Întrebări frecvente despre Volvo FM

Poate fi personalizat pentru o gamă largă de activități de transport. Dincolo de gama de opțiuni de cabină și de lanțuri cinematice, șasiul poate fi optimizat pentru activități de transport care variază de la livrări urbane la containere, vrac și construcții. Noua cabină Volvo FM oferă confort de nivel premium pe distanțe lungi, intrarea în cabină fiind, totodată, foarte accesibilă.

Dacă doriți, puteți obține Volvo FM cu o combinație rezistentă pe puntea tandem. Oferă o combinație excelentă de sarcină utilă, tracțiune și eficiență în materie de combustibil – în special cu tandemul cu punte motoare liftabilă. Vă va susține în condiții foarte dificile. În orice caz, dacă aveți nevoie într-adevăr de o punte motoare față, vă recomandăm să analizați cu atenție Volvo FMX.

Depinde de versiunea pe care o alegeți. Cabinele de zi sunt create pentru a vă oferi spațiul de care aveți nevoie în deplasare și pentru desfășurarea activităților dumneavoastră, optimizând în același timp lungimea suprastructurii pentru încărcătură. Cabinele de dormit și cabina Globetrotter vă oferă mult spațiu și confort deosebit pentru odihna de noapte.

Cabina Volvo FM oferă acces ușor, ceea ce este excelent dacă intrați și ieșiți mai des din cabină. De asemenea, sunteți poziționat foarte aproape de sol și aveți vizibilitate foarte bună de jur-împrejurul autocamionului. În cabina Volvo FH, sunteți poziționat mai sus și dispuneți de mai mult spațiu și de o podea plată. Alegerea depinde de dumneavoastră și de prioritățile pe care vi le stabiliți.

Da, puteți! Toate motoarele noastre D11 și D13 pot funcționa pe HVO, iar unele dintre ele funcționează pe biodiesel. În plus, vă oferim două motoare care pot funcționa cu gaz natural lichefiat sau cu biogaz (LNG), care vor reduce considerabil amprenta de mediu.

Obțineți informații despre Volvo FM de la reprezentantul dumneavoastră

Aveți întrebări? Vreți să vorbiți cu cineva despre viitorul dumneavoastră autocamion? Sau știți deja dacă sunteți gata să treceți la noul Volvo FM?