TRUCKS

Volvo FM Electric. Flexibilitate pentru aplicațiile regionale

Cu un nivel scăzut de zgomot și cu zero emisii CO2 flexibilul și agilul Volvo FM Electric este perfect pentru livrările de mare capacitate de produse alimentare, pentru transportul containerelor, macarale și multe alte aplicații în zonele metropolitane, toate cu un impact redus asupra mediului.  Camionul poate opera și în zone cu zero emisii sau la ore ale zilei care nu sunt accesibile camioanelor diesel. Pentru a simplifica tranziția către transportul electric, camionul este însoțit de pachete de servicii și de suport pentru încărcare, planificarea traseelor și autonomiei, monitorizarea bateriilor și multe altele.

Până la 44 tone GCW

Până la 490 kW putere

Până la 300 km autonomie

Mențineți productivitatea și dețineți controlul

Adăugarea unui camion electric Volvo operațiunii dvs de transport este un pas simplu. Contractul de Service Volvo Gold va include monitorizarea bateriilor și va asigura disponibilitatea camionului si livrarile zilnice prin intermediul planificării predictive a operațiunilor de service. Am adăugat, de asemenea, servicii pentru optimizarea utilizării camionului, de exemplu de planificare a traseelor și autonomiei, poziționare cu statusul energiei și rapoarte de urmărire. Toate acestea pot fi accesate foarte ușor în portalul Volvo Connect, alături de datele legate de celelalte camioane din flotă. Informațiile despre trasee pot fi distribuite între birou și cabină, iar șoferul poate vizualiza cu ușurință statusul de încărcare a bateriei, poate controla aeroterma de parcare, precum și alte elemente, prin intermediul aplicației MyTruck.

O deplasare lină cu un lanț cinematic puternic

Două sau trei motoare electrice, combinate cu o cutie de viteze I-Shift, adaptată pentru transportul electric, asigură o experiență de conducere lină și puternică. Puterea robustă de până la 490 kW / 666 CP, este gestionată de un sistem unic de control al tracțiunii, dezvoltat de asemenea pentru performanțe înalte pe suprafețe alunecoase.
Diferite moduri de conducere sunt disponibile pentru a stabili performanța dorită, diferite niveluri de confort și de utilizare a energiei. Pachetele de șase baterii înmagazinează până la 540 kWh, asigurând o autonomie suficientă pentru multe misiuni regionale de transport.

 

Specificație tehnică – Volvo FM Electric

Caracteristici

Volvo FM Electric

Configurații axe

Tractor: 4×2, 6×2​, 6x4

Rigid: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4

Toate variantele sunt cu suspensie pneumatică

Cab​ine

Cabină joasă de zi, cabină de zi, cabină joasă de dormit, cabină de dormit, cabina Globetroter 

Masă maximă în combinație

până la 44 tone
Capacitate baterii 180–540 kWh, 2-6 baterii

Autonomie

Până la 300 km autonomie
Timp de încărcare (încărcare completă

9.5h cu AC (43 kW)

2.5h cu DC (250 kW)

Lanț cinematic 

2–3 motoare electrice,  transmisie I-Shift
Performanțe Până la 330–490 kW (450–666 CP) putere continuă

Aplicații

Pregătit pentru diverse caroserii.

3 variante de priză de putere (electrică, mecanică și pe transmisie)

 

 

 

ORICE AUTOCAMION. COMPLET ELECTRIC

Autocamioane electrice specializate. Pe drumul către emisii zero.

Găsiți dealerul local

Întrebări frecvente

despre electromobilitate

Soluțiile noastre complet electrice